Αρχική Διάφορα Καλοκαιρινά εργαστήρια στο Spring People

Καλοκαιρινά εργαστήρια στο Spring People

Ο πολυχώρος δράσης και ψυχαγωγίας Spring People προσφέρει αυτό το καλοκαίρι τρία εργαστήρια που περιλαμβάνουν παιχνίδι, θεατρικό εργαστήρι και μαθήματα ταχυδακτυλουργίας, για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών.

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής
:

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 11:00 – 12:30
Μουσικοκινητική Αγωγή και Θεατρικό Παιχνίδι
Για παιδιά 4- 7 ετών
Εμψυχώτρια η Μαρίνα Μίντζα

Σε αυτό το εργαστήριο γίνεται προσπάθεια ανάπτυξης της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, έχοντας ως εργαλεία τη μουσική και το θεατρικό παιχνίδι. Σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι, βιωματικές δραστηριότητες όπως η ενεργητική ακρόαση, το παίξιμο μουσικών οργάνων, ο αυτοσχεδιασμός, το παιχνίδι ρόλων και η εκφραστική κίνηση, γίνονται σύντροφοι των παιδιών που θα τα βοηθήσουν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.

Κόστος συμμετοχής
: 70 ευρώ (σε δύο δόσεις), ειδικές τιμές για αδελφάκια.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 18:00 – 20:00
Θεατρικό Εργαστήρι
Εμψυχώτρια η Χριστίνα Χατζηνικολάου
Για παιδιά 8-12 ετών

Στο θεατρικό εργαστήρι τα παιδιά θα πειραματιστούν, θα εκφραστούν και θα παίξουν θεατρικές ιστορίες που θα δημιουργηθούν μέσα από ομαδικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, και παιχνίδια ρόλων. Το θέατρο δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν τα μέσα έκφρασης που διαθέτουν, να κατανοήσουν και να μοιραστούν τα συναισθήματά τους, και να επικοινωνήσουν μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας τους.

Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ (σε δύο δόσεις), ειδικές τιμές για αδελφάκια, και για παρακολούθηση 2 εργαστηρίων.

Κάθε Πέμπτη 18:00 - 19:30
Μαγικό Εργαστήρι Ταχυδακτυλουργίας
Με τον Δήμο Ζητουνιάτη
Για παιδιά 8-12 ετών

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο «Μαγικό Εργαστήρι Ταχυδακτυλουργίας» θα μάθουν πώς να κάνουν απλά μαγικά κόλπα. Εκτός του ότι το εργαστήριο είναι πολύ διασκεδαστικό, έχει και εκπαιδευτικά οφέλη. Τα παιδιά θα εξασκηθούν στην πειθαρχία και θα αναπτύξουν την ικανότητα της συγκέντρωσης, θα μάθουν πώς να μιλούν μπροστά σε κοινό (όταν παρουσιάζουν τα κόλπα), και θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους μέσα από τη διαδικασία της μάθησης των ταχυδακτυλουργικών κόλπων.

Κόστος συμμετοχής
: 50 ευρώ, ειδικές τιμές για παρακολούθηση 2 εργαστηρίων

Πού:Spring People, Αγαθάρχου 12, Ψυρρή (μετρό Μοναστηράκι), Αθήνα
Τηλέφωνο:2103252034


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.