Αρχική Διάφορα Καλοκαιρινές εξερευνήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (6-23/8)

Καλοκαιρινές εξερευνήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (6-23/8)

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο πρώτος κύκλος εκπαιδευτικών δράσεων "Καλοκαιρινές Εξερευνήσεις - Φύση & Φαντασία", το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των επισκεπτών του, διοργανώνει τον Αύγουστο το δεύτερο κύκλο των θερινών εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά από 9 έως 12 ετών, με τίτλο "Καλοκαιρινές Εξερευνήσεις - Μια βόλτα σε ένα αρχαίο σπίτι". Στο δεύτερο κύκλο του καλοκαιρινού εκπαιδευτικού προγράμματος τα παιδιά θα περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου και θα εξερευνήσουν επιλεγμένα αντικείμενα και χώρους ενός αρχαίου σπιτιού και νοικοκυριού.

Η βόλτα στο αρχαίο σπίτι ολοκληρώνεται με εργαστήριο χειροτεχνίας.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:

Δευτέρα 6, 13 και 20 Αυγούστου
Πέμπτη 9, 16 και 23 Αυγούστου
Ώρες: 10:00 - 11:30 πμ.

Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από την Τετάρτη 1η Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κατά τις ώρες 12:30 έως 13:30 μμ., στο τηλέφωνο 2310 830.538 (εσωτ. 119).

Τα παιδιά είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους καπέλο και νερό. Να σημειωθεί ότι οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να παραμένουν στο χώρο του Μουσείου και, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Μανόλη Ανδρόνικου 6, 54621 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 830.538 (εσ. 119),


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.