Καλοκαιρινή Βόλτα και Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Επιτέλους, έφτασε η ώρα για την πιο όμορφη απογευματινο-βραδινή βόλτα προς τη θάλασσα. Κανονίζουμε λοιπόν να κατηφορίσουμε στο Πασαλιμάνι και συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού και το ιώδιό μας θα αναπνεύσουμε και τους χιλιάδες τίτλους βιβλίων θα χαζέψουμε και θα αγοράσουμε τα βιβλία που θα μας συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές διακοπές μας. Ιδίως, τα παιδιά θα βρουν βιβλία, που θα τους κάνουν παρέα κάθε μέρα τώρα το καλοκαιράκι.
Αύριο, 12 Ιουνίου, ανοίγουν στο Πασαλιμάνι οι πύλες της 23ης Έκθεσης βιβλίου Πειραιά. Στην έκθεση, την οποία διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών & Εκδοτών Πειραιά, θα συμμετάσχουν φέτος περισσότεροι από 150 εκθέτες και εκδοτικοί οίκοι.
Μάλιστα την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης, το Σάββατο, όσοι παραβρεθείτε στο χώρο της έκθεσης, θα απολαύσετε και τη συναυλία του Κωνσταντίνου Μάτσικα και της ομάδας «Νυχτερινή Κυβέρνηση» με τίτλο «Στου Καββαδία τα’ ανοιχτά», την οποία διοργανώνει η Νομαρχία Πειραιά και θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ.
Διάρκεια: Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 28 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 7 μ.μ.- 11 μ.μ.
Τα εγκαίνιά της θα γίνουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ. στο Πασαλιμάνι – Θέση Ρολόι.