Αρχική InfoSchool Δημοτικό Καλορίζικη η Δανειστική Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Αιγίου!

Καλορίζικη η Δανειστική Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Αιγίου!

Όπως κάθε χρόνο και φέτος, η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου προσφέρει το δώρο της γνώσης εκεί που αληθινά το στερούνται! Συγκεκριμένα στο 10ο Δημοτικό Αιγίου.
Βιβλία ένα κι ένα, ποικίλου περιεχομένου και ενδιαφέροντος, έφτασαν στα χέρια τους, φώτισαν το χαμόγελό τους, έδωσαν νέα πνοή στην καθημερινότητά τους και σαν αληθινοί φίλοι, θα κάνουν την καλύτερη παρέα.
Αποτέλεσμα αξιολόγησης των ιδιαίτερων αναγκών κάθε τόπου, η Δανειστική αυτή Βιβλιοθήκη όπως και οι άλλες 4 που παράλληλα δημιουργούνται σε απομονωμένα χωριά μας, περιλαμβάνει ποιοτικά βιβλία από τον πλούτο της παγκόσμιας πνευματικής κατάθεσης. Πάνω από 660 δανειστικές βιβλιοθήκες μας, 95% αναγνωσιμότητας, εμπνέουν αγάπη για το διάβασμα κι ανοίγουν δημιουργικούς δρόμους στους πιο ευαίσθητους δέκτες του κόσμου. Τα παιδιά και τους νέους που είναι και ο στόχος των προσπαθειών μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.