Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Little Bridge – Εγγραφείτε τωρα!

Μια ψηφιακή τρισδιάστατη αγγλόφωνη πόλη στην οποία παιδιά ηλικίας 6-12 ετών μπορούν να γίνουν μέλη και να μάθουν και να κανουν εξάσκηση στα Αγγλικά τους διασκεδάζοντας!
Τo Little Bridge είναι μια ψηφιακή τρισδιάστατη αγγλόφωνη πόλη στην οποια, παιδιά ηλικίας περίπου 6-12 ετών, μπορούν με συνδρομή (από μόλις 3,60 ευρώ το μήνα) να γίνουν μέλη.

Στο ψυχαγωγικό μέρος, όντας μέλη του Little Bridge, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συνομιλούν με άλλα παιδιά-μέλη της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας του Little Bridge (πάντα στα Αγγλικά και σε ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον), να παίζουν παιχνίδια και να υιοθετήσουν το δικό τους ψηφιακό κουτάβι. Μπορούν να διαμορφώσουν και να προσωποποιήσουν το δικό τους χαρακτήρα (avatar) και να διαμορφώσουν το δικό τους δωμάτιο.

Στο εκπαιδευτικό μέρος, μπορούν να επισκεφθούν το σχολείο της πόλης όπου θα κληθούν να ολοκληρώσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα Αγγλικά, ανάλογα φυσικά με το επίπεδό τους, το οποίο καθορίζεται απο ενα σύντομο τεστ αξιολόγησης-τοποθέτησης κατά την εγγραφή τους στο Little Bridge. Κάθε μήνα τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε νέες ασκήσεις/δραστηριότητες αυξανόμενης φυσικά δυσκολίας. Τα παιδιά μπορούν επίσης να ακούσουν πρωτότυπα τραγούδια στα Αγγλικά μέσα απο το εικονικό τους ipod και να παίξουν παιχνίδια λέξιλογίου στο εικονικό τους δωμάτιο. Η σειρα Little Bridge είναι βραβευμένη στο 2010 BETT Awards (British Education Training and Technology) / finalist το 2011 και είναι βασισμένη στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσομάθειας και στο ESOL (εξετάσεις γλωσσομάθειας του πανεπιστημίου του Cambridge – Young Learners).

Τα παιδιά μπορούν να γίνουν μέλη της κοινότητας του Little Bridge επιλέγοντας μηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή.
Αν το παιδί σας είναι «αρχάριος» το σύστημα θα τον κατατάξει στο πρώτο επίπεδο της σειράς. Για αυτό το επίπεδο υπάρχει και το αντίστοιχο βιβλίο Little Bridge με ασκήσεις, αυτοκόλλητα και παιχνίδια. Μπορείτε να προμηθευτεiτε το βιβλίο της σειράς (επίπεδο 1) επικοινωνόντας μαζί μας. Επίσης στο website του Little Bridge μπορείτε να βρείτε οδηγίες στα ελληνικά ώστε να βοηθήσετε το παιδί σας κατά την ενασχόληση του με το βιβλίο.

Το Little Bridge αποτελεί μια μοναδική και καινοτόμα πηγή γνώσης που συνδυάζει με τον πιο επιτυχημένο τρόπο την σύγχρονη τεχνολογία με τις παραδοσιακές εκπαιδευτικές αξίες.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εγγραφείτε στο Little Bridge, επισκεφθείτε το www.littlebridge.com ή επικοινωνήστε μαζί μας!
Exact publishing
Β. Μελά 7, Χολαργός
Τηλ: 210 6537755
Φαξ: 210 6537758
info@exactpublishing.gr