Αρχική InfoMommy Νέα Καμπάνια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Καμπάνια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Επειδή κάθε προσφορά είναι σημαντική, το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού διοργανώνει Καμπάνια για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, στερούμενοι των βασικών ειδών διαβίωσης. Η καμπάνια στηρίζεται από τα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και θα διεξαχθεί στα ακόλουθα καταστήματα:

Α. Λιόσια (Λ. Φυλής 293 & Κασσιανής) Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Απριλίου
Ιλίου (Θηβών-Ιδομενέως) Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Απριλίου
Περιστέρι (Εθν. Μακαρίου 54 & Αγ. Παύλου) Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Απριλίου

Ώρες υλοποίησης και για τα τρία καταστήματα:
Παρασκευή, 17.00-21.00
Σάββατο, 9.00 – 19.00
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί από τη Μονάδα Κοινωνικής - Προεπαγγελματικής Αποκατάστασης «ΔΡΑΣΗ», με τη στήριξη του κοινωνικού μη κερδοσκοπικού φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.) ΕΔΡΑ» και τη συνεργασία του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στα πλαίσια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι: διανομή δωρεάν τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης) σε άπορα άτομα που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ), καθώς επίσης προϊόντων με μεγάλη έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες με χαμηλά εισοδήματα. Επιπλέον, κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του Παντοπωλείου σε τιμές super market και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την λειτουργία του, δεδομένου ότι τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατίθενται αποκλειστικά για την αγορά νέων ειδών που παρέχονται δωρεάν στους δικαιούχους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παραμένει καθημερινά ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο 8.00-16.00, Χίου 12 & Καλύμνου, Ανάκασσα

Για πληροφορίες εγγραφής: Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Αναργύρων, Χίου και Καλύμνου, Ανάκασα, τηλ. 210 2690852, εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter