Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Κανονικά από Δευτέρα η μεταφορά των μαθητών

Κανονικά από Δευτέρα η μεταφορά των μαθητών

Κανονικά θα εκτελούνται από τη Δευτέρα τα δρομολόγια των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές και μαθήτριες προς και από τις σχολικές τους μονάδες, όπως ανακοινώθηκε μετά από σύσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, με τους προέδρους της Ομοσπονδίας Πρακτόρων Τουρισμού Βορείου Ελλάδος Μιχάλη Πεζίκογλου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη και του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης Παναγιώτη Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα, μετά από επαφές του με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, δίνεται λύση σε ένα πρόβλημα που διαιωνιζόταν και ταλαιπωρούσε έξι χιλιάδες οικογένειες του νομού Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαραλάμπους διευκρίνισε ότι ένα από τα κρίσιμα θέματα που απασχολούσε τον κλάδο ήταν η συζητούμενη μείωση κατά 20% των δεδουλευμένων παλαιότερων μηνών. "Δεδομένης της μείωσης που δεχτήκαμε πρόπερσι κατά 11% και πέρσι κατά 4% επιπλέον, μετά από συζητήσεις με το υπουργείο επιτεύχθηκε μείωση 5%, ποσοστό στο οποίο συμφωνήσαμε" ανέφερε χαρακτηριστικά. Είπε, εξάλλου, ότι οι λεωφορειούχοι έλαβαν από τον περιφερειάρχη δεσμεύσεις για την επίσπευση της πληρωμής των δεδουλευμένων και την υπογραφή των συμβάσεων για τη φετινή σχολική χρονιά, που θα προβλέπουν μείωση των αποδοχών τους κατά 17%.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε, τους λεωφορειούχους για την αναστολή των κινητοποιήσεών τους στις αρχές της εβδομάδας και την αποδοχή εκ μέρους της μείωσης στην αποζημίωση των δεδουλευμένων τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.