Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Καρδιές από ...πουλόβερ!

Καρδιές από ...πουλόβερ!

Όταν ένα πουλόβερ φθείρεται, δεν το πετάμε. Το αξιοποιούμε! Φτιάξτε υπέροχες καρδιές από το παλιό φθαρμένο πουλόβερ απλώς κόβοντάς μικρά κομμάτια σε σχήμα καρδιά. Αν δυσκολεύεστε, χρησιμοποιήστε κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς για να αντιγράψετε το σχήμα σε ένα χαρτί και μετατρέψτε το σε πατρόν. 

Ανάλογα με το τι θα διαλέξετε για να τις κρεμάσετε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως σκουλαρίκια, στολίδια, να τις κολλήσετε σε βραχιόλια, να τις κάνετε καρφίτσες, να τις κολλήσετε πάνω από τα απλά, κοινά κουμπιά σας ή να ομορφύνετε το αμπαλάζ ενός δώρου. Μην ξεχνάτε ότι ο Άγιος Βαλεντίνος είναι κοντά...


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.