Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Στον πλανήτη των cupcakes” από το sugarbuzz.gr

Το infokids.gr και η συγγραφεας Αθηνά Πάνου δινουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό αναγώστη να κερδίσει ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου ζαχαροπλαστικής “Στον πλανήτη των cupcakes” που περιλαμβάνει 20 πρωτότυπες και εύκολες συνταγές cupcakes για όλες τις περιστάσεις.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο:

Ένα βίβλιο για να «γλείφετε τα δάχτυλα σας» ειδικά όσοι αγαπάτε τα γλυκά αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμο για όσες/ους πειραματίζονται με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής είναι αυτό της Αθηνάς Πάνου με τίτλο: «Στον πλανήτη των cupcakes».Πέρα από τις κλασικές συνταγές για cupcakes βανίλιας και σοκολάτας θα εκπλαγείτε με το πόσο ιδιαίτεροι συνδυασμοί μπορούν να υπάρξουν για κάθε περίσταση που να λατρέψετε τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας. Θα βρείτε συνταγές για Cupcakes ιδανικά για πάρτι (ενδεικτικά: βανίλιας με μπισκότα, λευκής σοκολάτας μέσα έξω), για εορταστικά όπως αποκριάτικα cupcakes με μήλο και σοκολάτα γάλακτος ή πασχαλινά με μαστίχα) ή νηστίσιμα (χωρίς οτιδήποτε ζωικό: γάλα, βούτυρο, αυγά κ.λπ.) με καρύδα και ανανά, με ροδάκινο και χυμό φρούτων και πολλά άλλα… Επίσης θα βρείτε χρήσιμες ιδέες για την παρουσίαση των cupcakes (πρότυπα για καρτελάκια, προσκλήσεις, πατρόν για θήκες cupcakes).

Το βιβλίο είναι σκληρόδετο με πλούσια εικονογράφηση. Είναι το πρώτο βιβλίο της Αθηνάς Πάνου και προς το παρόν μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο κατόπιν παραγγελίας στο sugarbuzzgr@hotmail.com, καθώς πρόκειται για αυτοέκδοση.

Συγγραφέας: Αθηνά Πάνου
Σελίδες: 72
Τιμή: €15

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η συγγραφεας Αθηνά Πάνου δινουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό αναγώστη να κερδίσει ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου ζαχαροπλαστικής “Στον πλανήτη των cupcakes” που περιλαμβάνει 20 πρωτότυπες και εύκολες συνταγές cupcakes για όλες τις περιστάσεις.Δεκτές συμμετοχές μέχρι Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον 1 τυχερό Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 973 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Δανάη Λοίζου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.