Κερδίστε ένα διήμερο με πρωινό για τετραμελή οικογένεια στο Daphne’s Club Hotel Apartments στο Ξυλόκαστρο

Το Infokids.gr και το Daphnesclub.com χαρίζουν σε μία τετραμελή οικογένεια μια διαμονή με πρωινό για όποιο διήμερο του Απριλίου ή του Μαϊου επιθυμείτε!

Ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά από την Αθήνα, σε απόσταση μόλις 90 λεπτών, για να μην ταλαιπωρηθούν και τα παιδιά, βρίσκεται το υπέροχο Ξυλόκαστρο και το μοναδικό αισθητικό δάσος Πευκιάς. Εκεί, δίπλα ακριβώς από την πανέμορφη παραλία της Συκιάς Κορινθίας, είναι το Daphne’s Club Hotel Apartments.

Ιδανικό για μικρές αποδράσεις από την πόλη ή για τις πολυήμερες διακοπές στην εξοχή. Περιτριγυρισμένο από έναν πανέμορφο κήπο, το Daphnesclub.com είναι μια μικρή όαση ησυχίας και ηρεμίας. Τα άνετα και ηλιόλουστα διαμερίσματά μας, ενός, δύο και τριών χώρων, μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 5 άτομα. Είναι όλα εξοπλισμένα με κουζίνες, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτική βεράντα. Οι φιλοξενούμενοι του Daphne’s Club Hotel Apartments μπορούν να απολαύσουν το σαλόνι του ξενοδοχείου, στο οποίο υπάρχει τζάκι, καφέ-μπαρ, τηλεόραση, DVD, πιάνο, κιθάρα, επιτραπέζια παιχνίδια, κοινόχρηστος υπολογιστής και εκτυπωτής, βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά βιβλία και βιβλιοθήκη με ταξιδιωτικά βιβλία και μπροσούρες, και χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Στον κήπο υπάρχει παιδική χαρά. Το ξενοδοχείο μας καλύπτεται από δωρεάν ασύρματο δίκτυο internet (WiFi).

Τι μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση; Η δωρεάν χρήση ποδηλάτων για να απολαύσουμε τη βόλτα μας, ο πολύ προσεγμένος χώρος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών με μεγάλη ποικιλία βιβλίων και υλικών ζωγραφικής και η παιδική χαρά!

Τι δεν θα ξεχάσουμε; Το λαχταριστό Βιολογικό πρωινό ! Με σπιτικά ψωμάκια, fair trade καφέ, χειροποίητες μαρμελάδες, ντόπια γαλακτοκομικά! Μμμμ!

Γιατί δίνουμε συγχαρητήρια; Για την εφαρμογή Εθνικής κι Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής νομοθεσίας εκ μέρους του Daphne’s Club Hotel Apartments που του έχει χαρίσει το Ευρωπαϊκό Οικολογικο σήμα “Eco-Label” και το διεθνές οικολογικό “Green Key”!

www.daphnesclub.com

32ο χλμ Εθνικής Οδού Κορίνθου- Πατρών.

Οδός Σικελιανού, Συκιά Κορινθίας, 20-400 Ξυλόκαστρο

Τηλ. 27430-22966

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 5 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει την τυχερή οικογένεια.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το Daphnesclub.com χαρίζουν σε μία τετραμελή οικογένεια μια διαμονή με πρωινό για όποιο διήμερο του Απριλίου ή του Μαϊου επιθυμείτε!, με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 29 Μαρτίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμούς από το 1 ως το 1.231 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή μας αναγνώστρια που θα ταξιδέψει μαζί με την οικογένειά της είναι:

Η Ευτυχία Καραφά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.