Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα επίχρυσο γούρι – ρόδι από το κατάστημα www.ketsetzoglou.com!

Κερδίστε ένα επίχρυσο γούρι – ρόδι από το κατάστημα www.ketsetzoglou.com!

Το Infokids.gr και το κατάστημα Ketsetzoglou.com σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα επίχρυσο γούρι – ρόδι από ορείχαλκο, αξίας 38 ευρώ!
Πρόκειται για ένα γούρι για το 2012, σε σχέδιο ροδιού, ιδανικό για να το στολίσετε στο σπίτι, το γραφείο σας αλλά και για να το δωρίσετε σε αγαπημένα πρόσωπα!

Το γούρι είναι επίχρυσο, από ορείχαλκο.

Το κόσμημα Ketsetzoglou έχει μια διαχρονική πορεία στο χώρο του κοσμήματος, προσφέροντάς σας την καλύτερη ποιότητα κοσμήματος με εξασφαλισμένη πιστοποίηση στα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, μονόπετρα, κολιέ, μενταγιόν, βραχιόλια σε τιμές προσιτές και αντίστοιχες του διεθνούς ανταγωνισμού.

Το κατάστημα Ketsetzoglou, βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου 21 & Βαλαωρίτου 4Α, εντός της στοάς, στο Κολωνάκι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3615006.

Μπορείτε όμως να κάνετε και ηλεκτρονικά τις αγορές σας στο: www.ketsetzoglou.com.

Θα ανακαλύψετε μια εντυπωσιακή ποικιλία σε κοσμήματα, σε ρολόγια αλλά και σε δώρα βάπτισης: μπομπονιέρες, διακοσμητικά βάπτισης, καδένες, παιδικά δώρα, bebe κοσμήματα!

* Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο από το κατάστημα. Εφόσον επιθυμεί να του γίνει ταχυδρομική αποστολή, τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει ο ίδιος.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ..
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • ΤΤο Infokids.gr και το κατάστημα Ketsetzoglou.com σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα επίχρυσο γούρι – ρόδι από ορείχαλκο, αξίας 38 ευρώ! Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.334 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή αναγνώστρια είναι:

1. Ντίμη Κλέντου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.