Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 προσκλήσεις για το εργαστήρι στο θεματικό Σάββατο του Παιχνιδαγωγείου «Είμαι παιδί, δικαίωμά μου!» (19/11)

Κερδίστε 5 προσκλήσεις για το εργαστήρι στο θεματικό Σάββατο του Παιχνιδαγωγείου «Είμαι παιδί, δικαίωμά μου!» (19/11)

Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό από τον οποίο 5 τυχεροί αναγνώστες ηλικίας 3 - 11 χρονών θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του Παιχνιδαγωγείου το Σάββατο 19/11. Από τις 11:30 μέχρι τις 14:30, παίζουμε με τα δικαιώματα των παιδιών, φτιάχνουμε με τη φαντασία μας το δικό μας ιδανικό, ελεύθερο κόσμο και ανακαλύπτουμε τις βασικές ανάγκες κάθε παιδιού!
Βοηθοί μας σε αυτή τη διαδρομή είναι «Το μαγικό κουτί της Αριάδνης», «Το μονοπάτι του Σοφού» και «Το παιδί που δεν είχε δει τον ήλιο», βιβλία  των εκδόσεων «Μεταίχμιο».
Ωριαίες δραστηριότητες για παιδιά από 3 έως 11 χρονών.

Παιχνιδαγωγείο
25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό
τηλ./fax: 2106724288
Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη – Παρασκευή: 12:00 – 18:00
email: info@paixnidagogeio.gr
www.paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό από τον οποίο 5 τυχεροί αναγνώστες ηλικίας 3 - 11 χρονών θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του Παιχνιδαγωγείου το Σάββατο 19/11. Δεκτές συμμετοχές από Παρασκευή 11 έως Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/ και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 943 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι νικητές μας που θα συμμετέχουν στο εργαστήρι του Παιχνιδαγωγείου είναι:

1. Αικατερίνη Σουρβίνου

2. Παναγιώτα Αρετή Οικονομοπούλου

3. Μαρία Βελισαράκου

4. Βασίλης Στουγιάννος

5. Χρυσούλα Πραταράκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.