Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα θερμαντικό πάνελ τοίχου από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Κερδίστε ένα θερμαντικό πάνελ τοίχου από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου αλλά ο καιρός δεν έχει "ανοίξει" ακόμα για να νιώσουμε επιτέλους ζεστασιά. Μπορεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να βρίσκεται σε απαγορευτικά ύψη τιμών για τον μέσο καταναλωτή αλλά παρολαυτά οι ανάγκες κάθε οικογένειας να ζεσταθεί είναι υπαρκτές οπότε όλοι προσπαθούμε να πετύχουμε τον καλύτερο συνδυασμό θέρμανσης και εξοικονόμησης χρημάτων. Η τελευταία τάση στον κλάδο της θέρμανσης είναι τα θερμαντικά πάνελ τοίχου Econo-Heat που παρέχουν μια αποδοτική ζεστασιά σε όλο το δωμάτιο με πολύ χαμηλό κόστος. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία μετάδοσης θερμότητας με ρεύματα αέρα, δημιουργούν θερμότητα στο πίσω μέρος του θερμαντικού, ανάμεσα στο θερμαντικό και τον τοίχο, η οποία ανέρχεται και έχει ως αποτέλεσμα την θέρμανση όλου του δωματίου. Αυτή η αρχή μετάδοσης θερμότητας του κονβέκτορα – σημαίνει ότι περίπου το 90% της θερμότητας προέρχεται από το πίσω μέρος του θερμαντικού, ενώ μόνο το 10% εκπέμπεται από το μπροστινό μέρος του πάνελ. Η μετάδοση θερμότητας με ρεύματα αέρα δεν είναι μόνο οικονομική αλλά ασφαλής και πολύ πιο αποδοτική μέθοδος.

Ο Κωτσόβολος σε συνεργασία με το infokids διεξάγουν διαγωνισμό και καλούν όλους τους αναγνώστες να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα θερμαντικό πάνελ τοίχου Econo-Heat αξίας 79,00€.

Το επιτοίχιο θερμαντικό πάνελ Econo-Heat εξοικονομεί ενέργεια έχει σχεδιαστεί σαν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικά θερμαντικά με φέτες και άλλες μορφές ηλεκτρικών θερμαντικών υψηλής απόδοσης που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος. Όταν λειτουργεί, η θερμοκρασία της επιφάνειας του είναι σχετικά χαμηλή (περίπου 75οC – 90οC, ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος) και χρησιμοποιεί ελάχιστο ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αδιάκοπα για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρέχοντας σας ένα άνετο θερμό περιβάλλον με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το σκεπτικό λειτουργία τους μοιάζει πολύ με αυτόν του συστήματος κεντρικής θέρμανσης αλλά είναι πολύ πιο οικονομικά. Τα θερμαντικά πάνελ τοίχου κατασκευάζονται σύμφωνα με τις Ισχύουσες Διεθνείς Προδιαγραφές Ασφαλείας και έχουν εγγύηση δύο ετών εφόσον χρησιμοποιηθούν σωστά.

Χαρακτηριστικά

Συνιστάται για Χώρους εως m2 12
Ρυθμιζόμενη Ισχύς 416W (σταθερή)
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον αθόρυβη λειτουργία, λεπτή και συμπαγής σχεδίαση
Βάρος σε Kg 6
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 600 x 600 x 10 mm

* Όλοι οι αναγνώστες του Infokids έχουν αποκλειστική έκπτωση 10% σε όλα τα θερμαντικά είδη των καταστημάτων Κωτσόβολος μέχρι και τις 28/02/2013 λέγοντας στα ταμείο πως έλαβαν γνώση της προσφοράς μέσω του infokids.gr.

** Εάν δεν είστε φίλοι στη σελίδα της Κωτσόβολος στο facebook, κάντε like στο http://www.facebook.com/Kotsovolos?fref=ts και ενημερωθείτε για ό,τι νεότερο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Ο Κωτσόβολος σε συνεργασία με το infokids διεξάγουν διαγωνισμό και καλούν όλους τους αναγνώστες να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα θερμαντικό πάνελ τοίχου Econo-Heat αξίας 79,00€
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 2.979 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρία Βασιλάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.