Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα καλλιτεχνικό φωτογραφικό παιδικό πορτραίτο προσφορά του Studio L

Κερδίστε ένα καλλιτεχνικό φωτογραφικό παιδικό πορτραίτο προσφορά του Studio L

Το αγγελούδι σας είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της ζωής σας και δεν χορταίνετε να το βλέπετε να μεγαλώνει. Το σπίτι σας είναι γεμάτο φωτογραφίες του για να σας θυμίζουν πώς αυτό το πλασματάκι μεγάλωσε.

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα διαγωνισμό που θα σας έδινε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα καλλιτεχνικό φωτογραφικό παιδικό πορτραίτο του παιδιού σας προσφορά του γνωστού φωτογραφείου Studio L; Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτή την εκπληκτική προσφορά σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως η τύχη σας χαμογελάσει. Η διάρκεια της φωτογράφισης θα είναι περίπου μία ώρα και από το φωτογραφικό υλικό που θα προκύψει τρεις λήψεις θα υποστούν επεξεργασία και θα παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα εκτύπωσης.

Ας γνωρίσουμε το Studio L:

Το Studio L - photography ασχολείται με το δημιουργικό καλλιτεχνικό πορτραίτο (ενηλίκων, παιδικό, οικογενειακό) και παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης. Επίσης, διαθέτει την υλικοτεχνική υποδομή και τεχνογνωσία και υλοποιεί διαφημιστική φωτογραφία (προιόντων, φαγητού, εσωτερικών και εξωτερικών επαγγελματικών χώρων κ.ά). Δείγμα δουλειάς του Studio L μπορείτε
να δείτε στην ιστοσελίδα www.studiol.gr καθώς και στη σελίδα www.facebook.com/studiolphoto.

* Εάν δεν είστε φίλοι στη σελίδα του Studio L στο facebook, κάντε like και ενημερωθείτε για ό,τι νεότερο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε ένα καλλιτεχνικό φωτογραφικό παιδικό πορτραίτο προσφορά του Studio L
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 829 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρία Κιζιρίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.