Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα νυχτικό ή 1 σετ πιτζάμες από το Glamorous Kids

Κερδίστε ένα νυχτικό ή 1 σετ πιτζάμες από το Glamorous Kids

Ποιος είπε ότι οι στιλάτες εμφανίσεις θα πρέπει να περιορίζονται μόνο στις εξόδους μας και στις γιορτές; Τι λέτε για ένα πρωτότυπο φορμάκι που θα μεταμορφώσει την κορούλα σας στο πιο διάσημο μικρό ποντίκι Minie από την Disney;

Το μικρό σας θα κοιμηθεί όπως ποτέ πριν. Κι όλα αυτά χάρη στο φορμάκι που είναι συσκευασμένο σε ένα ωραίο βιβλίο. Έχετε δει τα μεγάλα αυτιά της Minnie Mouse στο καπέλο; Ποια είναι η πιο δίκαιη από όλους; Φυσικά η Χιονάτη! Συσκευασμένη σε ένα ωραίο βιβλίο, μαζί με την κορδέλα, φαίνεται πανέμορφη με αυτό το νυχτικό. Αλλά σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με τα μήλα, επειδή ξέρετε τη συνέχεια της ιστορίας.

Το ίδιο ισχύει και για τα αγοράκια που μπορούν να μεταμορφωθούν στον γλυκό αδέξιο καουμπόη από τις ταινίες του Toy Story που είναι πάντα έτοιμος για περιπέτεια. Αυτή η πιτζάμα είναι συσκευασμένη σε ένα όμορφο βιβλίο και μαζί με το πραγματικό καπέλο του καουμπόη, τα παιδάκια σας θα μοιάζουν με το Woody στα σίγουρα!

Εάν σας άρεσαν αυτές οι πρωτότυπες προτάσεις του αγαπημένου μας e-shop Glamorous Kids τότε δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε το νυχτικό ή το σετ πιτζάμες της επιλογής σας, ανάλογα με το αν έχετε αγοράκι ή κοριτσάκι.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η Glamorous Kids Boutique δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπέροχα και μοναδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας. Με επιλεγμένα brands και collections που θα εντυπωσιάσουν για την ποιότητα και τα φανταστικά σχεδία και με μια σειρά χειροποίητων αξεσουάρ που θα μαγέψουν αποσκοπούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα για καλοντυμένα παιδιά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Εάν σας άρεσαν αυτές οι πρωτότυπες προτάσεις του αγαπημένου μας e-shop Glamorous Kids τότε δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε το νυχτικό ή το σετ πιτζάμες της επιλογής σας, ανάλογα με το αν έχετε αγοράκι ή κοριτσάκι.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 2.542 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Φωτεινή Τουρπεσλή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.