Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα πλεκτό σκουφάκι και μια διακοσμητική θήκη για μπιμπερό από το Panescakes.gr!

Κερδίστε ένα πλεκτό σκουφάκι και μια διακοσμητική θήκη για μπιμπερό από το Panescakes.gr!

Το Infokids.gr σάς δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα χειροποίητο πλεκτό σκουφάκι και μία χειροποίητη πλεκτή διακοσμητική θήκη για το μπιμπερό του μωρού σας! Δύο μοναδικά σχέδια – ειδικά φτιαγμένα για τους αναγνώστες μας από το υπέροχο Panescakes.gr!

Το Panescakes.gr δεν σταματά να εμπνέεται  trendy σκουφάκια για μωρά, μικρά παιδάκια αλλά και τρελαμένους ενήλικες. Δίνει μια χρωματιστή πινελιά στην καθημερινότητά μας. Σκουφάκια πασχαλίτσες, κουκουβάγιες, με αστερίες, μελισσούλες, κάλυμμα πάνας, όμορφα πλεκτά φορεματάκια, παπουτσάκια αγκαλιάς, σαλιάρες.


Όλα σε προσιτές τιμές!

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα όμορφα σχέδια: Panescakes.gr και για να ενημερώνεστε διαρκώς για τις καινούριες δημιουργίες του, επισκεφτείτε και τη σελίδα του στο facebook :

https://www.facebook.com/pages/Panes-Cakes/155832821143926?ref=hl

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε την προσωπική σας παραγγελία, απλά καλέστε στο : 6942 250 350.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικήτή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει σε έναν αναγνώστη την ευκαιρία να αποκτήσει ένα χειροποίητο πλεκτό σκουφάκι και μία χειροποίητη πλεκτή διακοσμητική θήκη για το μπιμπερό του μωρού! Δύο μοναδικά σχέδια – ειδικά φτιαγμένα για τους αναγνώστες μας από το υπέροχο Panescakes.gr!
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμoύς από το 1 ως το 1.215 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Κατερίνα Καλτσά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.