Κερδίστε 2 γυναικεία αρώματα Bvlgari Blv Notte Pour Femme Eau De Parfum 75 ml και Cacharel Liberte Eau De Parfum 50 ml Woman από το Aroma4u.gr

Το Infokids.gr και το on-line κατάστημα www.Aroma4u.gr χαρίζουν σε 2 τυχερές αναγνώστριές μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, από ένα άρωμα Bvlgari Blv Notte Pour Femme Eau De Parfum 75 ml αξίας 55,90 € (aroma4u) -75 € στα καταστήματα- και ένα άρωμα Cacharel Liberte Eau De Parfum 50 ml Woman αξίας 52,50 € (aroma4u) – 69 € στα καταστήματα!
Το άρωμα Bvlgari Blv Notte Pour Femme Eau De Parfum χαρακτηρίζεται αισθησιακό, μυστηριώδες, οικείο… Είναι ένα ασυνήθιστο μείγμα μαύρης σοκολάτας και μεθυστικής βότκας! Ανοίγει με μία έκρηξη αφροδισιακού γκαλάνγκα ενώ συνδυάζει απόλυτα αρμονικά και μεθυστικά: μανταρίνι, περγαμόντο, άνθη καπνού, ακακία με τζίντζερ και κεχριμπάρι!
Το άρωμα Cacharel Liberte Eau De Parfum ξεχωρίζει ως φινετσάτο, μποέμικο, στυλάτο… Αντιπροσωπεύει την έκφραση, τη δημιουργικότητα. Τα συστατικά του: μείγμα εσπεριδοειδών φρούτων και ποώδων ξύλων, παρέχουν έναν αέρα γοητείας και αισθησιαμού!

Το www.Aroma4u.gr είναι από τα μεγαλύτερα on line καταστήματα επώνυμων αρωμάτων και καλλυντικών.
Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά αρώματα, είδη μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου, τεχνητά νύχια στις καλύτερες τιμές τις αγοράς και με άμεση παράδοση! Στο Aroma4u.gr θα βρείτε τις μεγαλύτερες μάρκες: Kenzo, Hermes, Dior, Jean Paul Gaultier, Lancome…για τις γυναίκες. Armani, Escada, Paco Rabbane, Hugo Boss για τους άντρες και για τα παιδιά μας αρώματα Burberry και μεγάλη συλλογή της Disney: Princess Snow White, Fairies, Hannah Montana!
Όλος ο κόσμος της ομορφιάς και της περιποίησης κοντά σας με ένα μόνο κλικ! Τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας – οι καλύτερες τιμές στο χώρο των αρωμάτων για εσάς!
Αν δε η παραγγελία σας ξεπερνά τα 80€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.aroma4u.gr.
Τηλεφωνικά στο 23410- 70592, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00- 14.00.

Οι νικήτριες θα παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ τα δώρα τους με χρέωση του Aroma4u.gr .

Τα 2 δώρα είναι τα εξής:

1. Bvlgari Blv Notte Pour Femme Eau De Parfum 75 ml αξίας 55,90 € (aroma4u), 75 € στα καταστήματα (link)

2. Cacharel Liberte Eau De Parfum 50 ml Woman αξίας 52,50 € (aroma4u), 69 € στα καταστήματα (link)

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το on-line κατάστημα www.Aroma4u.gr χαρίζουν σε 2 τυχερές αναγνώστριές μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, από ένα άρωμα Bvlgari Blv Notte Pour Femme Eau De Parfum 75 ml αξίας 55,90 € (aroma4u) -75 € στα καταστήματα- και ένα άρωμα Cacharel Liberte Eau De Parfum 50 ml Womanαξίας 52,50 € (aroma4u) – 69 € στα καταστήματα, με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 2.167 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Βασιλική Μισούλη

2. Ανδριανή Δάρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.