Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 6 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ από τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Κερδίστε 6 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ από τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Το Infokids.gr και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σας προσφέρουν 6 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ. Μια κίνηση υποστήριξης των ελληνικών νοικοκυριών, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό;

Λάβετε μέρος στην κλήρωση που διοργανώνεται από το InfoKids.gr και τα ΑΒ Βασιλόπουλος, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 6 τυχερούς που θα λάβουν μία δωροεπιταγή των 50€. Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να γίνει μέχρι τη Δευτέρα 23/1/2012.
Η επιλογή των νικητών θα γίνει από τον πρώτο από εσάς που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, για την ανάδειξη των 6 νικητών. Στη συνέχεια τα στοιχεία των νικητών θα αναρτηθούν στη σελίδα του διαγωνισμού στο InfoKids.gr, αλλά και στη σελίδα της AB στο Facebook.

Οι 6 νικητές θα παραλάβουν τις δωροεπιταγές τους στο κατάστημα ΑΒ που τους εξυπηρετεί.

Μάθετε περισσότερα για την ΑΒ Βασιλόπουλος στο επίσημο website www.ab.gr αλλά και στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa

Όροι και Προϋποθέσεις

Το Infokids.gr και η ΑΒ Βασιλόπουλος σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 1 από τις 6 δωροεπιταγές των 50€ και να την εξαργυρώσετε στα καταστήματα ΑΒ, επιλέγοντας μεταξύ μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων. Δεκτές συμμετοχές γίνονται από την Δευτέρα 16/1/2012 μέχρι την Δευτέρα 23/1/2012, στις 14.00 μ.μ.
Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει τα σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του), θα επιλέξει τους 6 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτού τους από τη διαδικασία.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών – πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr και την ΑΒ καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού- αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από το διαγωνισμό.
Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού, τη σελίδα της ΑΒ στο Facebook, καθώς επίσης και μέσω e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 5.432 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 6 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Μουντανιάλη

2. Βασιλική Ζάχου

3. Ειρήνη Προβελεγγίου

4. Ρίτα Μίζα

5. Μαρία Τσιλιμέκη

6. Ελένη Κοντολούρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.