Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια βρεφική κούνια, την προίκα και το στρώμα από το Cilek.gr!

Κερδίστε μια βρεφική κούνια, την προίκα και το στρώμα από το Cilek.gr!

Ενας υπέροχος μεγάλος διαγωνισμός ξεκινάει με μεγάλα δώρα για τους αναγνώστες μας που τώρα περιμένουν το μωράκι τους!

Τα καταστήματα Cilek.gr, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε την βρεφική κούνια Baby Dream, με την προίκα και το στρώμα για να είναι η ζωή του μωρού σας ονειρεμένη, από τις πρώτες κιόλας στιγμές!

Τα καταστήματα Cilek.gr, σας χαρίζουν την βρεφική κούνια Baby Dream, για να μπορεί το μωρό σας να απολαμβάνει τα πιο γλυκά όνειρα. Η κούνια Baby Dream παρέχει ασφάλεια σε επίπεδο προδιαγραφών Ευρωπαϊκής Ένωσης χάρη στα σχολαστικά σχεδιασμένα προστατευτικά της κάγκελα. Έτσι , το μωρό σας θα κοιμάται με ασφάλεια, κι εσείς θα είστε ήρεμοι. Η βρεφική κούνια Baby Dream, είναι στολισμένη με χαριτωμένα σχέδια, τα οποία απεικονίζουν τα όνειρα των μωρών, παρέχει γαλήνη με μητρική στοργή στο μωρό
σας. Με τα δύο συρτάρια που έχει σας παρέχει έξτρα χώρους για να φυλάξετε τα πράγματα του μωρού σας!


Οι παστέλ αποχρεώσεις, τα σχέδια μπαλονιών, το ουράνιο τόξο που εμφανίζεται και τα αστέρια πάνω στα σύννεφα... Όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στα όνειρα του κάθε μωρού ανοίγουν την αγκαλιά τους από την πρώτη μέρα στο μωρό σας στο Βρεφικό Δωμάτιο Baby Dream. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι με προηγμένη βρεφική ασφάλεια και με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας το παιδί σας θα έχει ασφάλεια και άνεση σαν να βρίσκεται πάντα στη δική σας αγκαλιά. Baby Dream είναι το βρεφικό δωμάτιο των ονείρων σας. Η άνετη ατμόσφαιρα η οποία έχει σχεδιαστεί για κορίτσια και αγόρια συμπληρώνεται με χαριτωμένες εικόνες και αξεσουάρ.

Το δώρο μας εκτός από την βρεφική κούνια Baby Dream, συνοδεύεται από την προίκα του μωρού: πάπλωμα, διακοσμητικό μαξιλάρι, μαξιλαροθήκη, πάντα και σεντονάκι!

Και βεβαίως το στρώμα!

Για να ενημερώνεστε πάντα για τα νέα σχέδια και τις προσφορές της Cilek, μπείτε εδώ: http://apps.facebook.com/cilekgr/?ref=ts

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμός της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 3.253 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι η :

Αθηνά Σπανάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.