Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια επιμετάλλωση bebe παπουτσιού από τη Shine4ever.gr, αξίας 120 ευρώ!

Κερδίστε μια επιμετάλλωση bebe παπουτσιού από τη Shine4ever.gr, αξίας 120 ευρώ!

Ένα υπέροχο δώρο για να έχετε πάντα ένα ενθύμιο από τα πρώτα βήματα του μωρού σας! Το Infokids.gr σε συνεργασία με τη Shine4ever.gr, δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό γονέα, να “ντύσει” το πρώτο παπουτσάκι του μωρού του με ασήμι και να το μεταμορφώσει σε μοναδικό έργο τέχνης! Ένα δώροαξίας 120 ευρώ, που θα σας συγκινεί για πάντα!

Λίγα λόγια για τις δημιουργίες επιμετάλλωσης του Shine4ever.gr:

Από τα πολύ παλιά χρόνια, η ιστορία λέει, ότι η μητέρα έδινε το πρώτο παπουτσάκι του μωρού της σε ένα ειδικό τεχνίτη να της το «ντύσει» με μέταλλο αστραφτερό, ώστε όταν ερχόταν η ώρα που το παιδί θα έφευγε από το σπίτι, να του το δώσει σαν ενθύμιο και να του ευχηθεί καλή τύχη στη νέα του ζωή! Στην πορεία το "έθιμο" αυτό οι μαμάδες, το εξέλιξαν φτιάχνοντας και τα δυο παπουτσάκια του μωρού τους, το ένα το κρατάνε για να το δώσουν στο καμάρι τους και το άλλο στη νονά / νονό.

Πώς γίνεται η επιμετάλλωση:
Αρχικά σταθεροποιούμε το παπούτσι στο επιθυμητό σχήμα. Στη συνέχεια το μονώνουμε με τρεις διαδοχικές στρώσεις μονωτικού υλικού. Το αφήνουμε να στεγνώσει και προχωράμε στο ηλεκτρολυτικό "ντύσιμο" του με χαλκό. Στη συνέχεια λειαίνεται, γυαλίζεται και μπαίνει σε διάλυμα καθαρού Ασημιού 999° (Βαθμών). Αφού στεγνώσει και οξειδωθεί, καλύπτεται με ειδικό βερνίκι για να παραμένει για πάντα αστραφτερό. Τώρα είναι έτοιμο να στολίσει την πιο όμορφη γωνιά του σπιτιού σας ή ακόμα και να προσφερθεί σαν δώρο!
Συνοδεύεται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας.

Η δωροθεσία αφορά σε 1 παπουτσάκι bebe, δηλαδή έως νούμερο 17. Ο νικητής θα αποστείλει το παπουτσάκι στο Shine4ever.gr, και θα του επιστραφεί ταχυδρομικώς.

Κάντε Like στη σελίδα του Shine4ever στο facebook http://www.facebook.com/shine4ever.gr?ref=pb&sk=app_190322544333196, για να μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε νέα προσφορά!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 15.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τη Shine4ever.gr, δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό γονέα, να “ντύσει” το πρώτο παπουτσάκι του μωρού του με ασήμι και να το μεταμορφώσει σε μοναδικό έργο τέχνης! Δεκτές συμμετοχές μέχρι Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 15.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον 1 τυχερό Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 896 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή φίλη που θα έχει τη χαρά να δει το παπουτσάκι του παιδιού της... σε ασημένια version είναι η:

Γεωργία Δρανδάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.