Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια φωτογράφιση βάπτισης από το studio Wedding Scene αξίας 290 ευρώ!

Κερδίστε μια φωτογράφιση βάπτισης από το studio Wedding Scene αξίας 290 ευρώ!

Για όλους εσάς που ετοιμάζετε τη βάπτιση του λιλιπούτειου φίλου μας, το infokids σας ετοίμασε μια μοναδική έκπληξη. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και αδράξτε την ευκαιρία να είστε εσείς ο τυχερός αναγνώστης που κατόπιν κληρώσεως θα κερδίσει ένα πακέτο φωτογραφικών υπηρεσιών βάπτισης "Wedding Scene infokids Promo Pack" αξίας 290 ευρώ προσφορά του Studio Wedding Scene.

Το πακέτο φωτογραφικών υπηρεσιών "Wedding Scene infokids Promo Pack" εμπεριέχει:

 • Φωτογράφηση της τελετής της βάπτισης.
 • Καλλιτεχνική φωτογράφηση πριν και μετά τη βάπτιση στους εξωτερικούς χώρους της εκκλησίας.
 • Ψηφιακή επεξεργασία όλων των φωτογραφιών.
 • WebGallery δειγμάτων στο internet με κωδικό (for your eyes only).
 • 60 Φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης.
 • Slideshow (διάρκειας περίπου 3 λεπτών) αποτελούμενο από φωτογραφίες της βάπτισης, διαμορφωμένο κατάλληλα για χρήση σε ψηφιακές κορνίζες, υπολογιστές και στο διαδίκτυο (youtube, facebook, κτλ).

Η προσφορά ισχύει για βαπτίσεις που θα τελεστούν εντός του λεκανοπεδίου Αττικής κατά την περίοδο 01/10/2012 έως 02/06/2013 (για βαπτίσεις εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά εντός Αττικής ο νικητής επιβαρύνεται με τα έξοδα μετακίνησης). Για τον νικητή του διαγωνισμού, υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης σε οποιοδήποτε άλλο πακέτο υπηρεσιών της Wedding Scene με επιπλέον χρέωση (διαφορά αξίας επιλεγμένου πακέτου από το προσφερόμενο πακέτο). Η παρούσα προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί ή να συμψηφιστεί με άλλη προσφορά της Wedding Scene και δεν εξαργυρώνεται σε χρήματα.

Κι επειδή δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν αναγνώστη μας παραπονεμένο, όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κερδίζουν αυτόματα έκπτωση 20% σε όλες τις υπηρεσίες του studio Wedding Scene και 50% έκπτωση ειδικά στις υπηρεσίες “Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο” & “Οικογενειακή φωτογράφηση”.

Λίγα λόγια για το Studio:

Το studio Wedding Scene αποτελεί εξέλιξη της αλυσίδας καταστημάτων Studio Φωτογραφία διαθέτοντας εμπειρία είκοσι και πλέον ετών στη φωτογραφία και στην εικονοληψία των μυστηρίων του γάμου και της βάπτισης. Επισκεπτόμενοι το χώρο, θα απολαύσετε την υψηλότερη ποιότητα μέσα από ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές καθώς και ευέλικτες λύσεις σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Και όλα αυτά χωρίς κρυφές χρεώσεις, ξεκάθαρα και εγγυημένα, αφού η συμφωνία για την κάλυψη ενός μυστηρίου συνοδεύεται από συμφωνητικό, το οποίο περιγράφει αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια τις συμφωνημένες υπηρεσίες! Οι τρόποι εξυπηρέτησης που προσφέρει το studio Wedding Scene είναι σχεδόν απεριόριστοι! Περιηγηθείτε στο www.wedding-scene.gr ή καλέστε μας και ενημερωθείτε για τα ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών μας, καθώς και για την πρωτοποριακή υπηρεσία “Επιλογή Φωτογράφου και Εικονολήπτη”!

WEDDING SCENE:
Εθνικής Αντιστάσεως 68,
Περιστέρι
210 5774080, 210 5774089
6980 970911 / 6980 970935

Email: info@wedding-scene.gr
 www.wedding-scene.gr
http://www.facebook.com/weddingscene.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και αδράξτε την ευκαιρία να είστε εσείς ο τυχερός αναγνώστης που κατόπιν κληρώσεως θα κερδίσει ένα πακέτο φωτογραφικών υπηρεσιών βάπτισης "Wedding Scene infokids Promo Pack" αξίας 290 ευρώ προσφορά του Studio Wedding Scene
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.802 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

H τυχερή νικήτρια είναι:

Κατερίνα Πλαστήρα

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό
 1. (απαραίτητο πεδίο)
 2. (απαραίτητο έγκυρο email)
 3. (απαραίτητο πεδίο)
 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.