Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε Πρόγραμμα Απώλειας βάρους και προϊόντα Eurodiet!

Κερδίστε Πρόγραμμα Απώλειας βάρους και προϊόντα Eurodiet!

Το Infokids.gr και η Eurodiet χαρίζουν σε μία τυχερή αναγνώστρια ή αναγνώστη μας την ευκαιρία να αδυνατίσουν με ασφάλεια υπό ιατρική καθοδήγηση.

Η μέθοδος Eurodiet βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές:
- Εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση, με τη χρήση προϊόντων υψηλών πρωτεϊνών/χαμηλών υδατανθράκων σύμφωνα με την καθορισμένη φάση.
- Τροποποίηση της συμπεριφοράς, αναγκαία για να προσδιοριστούν και να λυθούν τα προβλήματα συμπεριφοράς και κινήτρου όσον αφορά στη διατροφή.
- Ιατρική παρακολούθηση, απαραίτητη ώστε να εξασφαλισθεί η διατήρηση μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.

Από τη δημιουργία του, το σύστημα eurodiet έχει εστιάσει στην υγεία του ασθενή, στην πρόληψη των κινδύνων και στη συνεχόμενη βελτίωση των προϊόντων, πάντα σε συμμόρφωση με όλες τις νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις (όσον αφορά στη συμπλήρωση με βιταμίνες, μέταλλα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα). Έτσι, η εταιρεία eurodiet, αναπτύσσει συνεχώς τα νέα, πολύ χαμηλών θερμίδων, υψηλών πρωτεϊνών και πολύ χαμηλών υδατανθράκων προϊόντα, που ποικίλλουν στη γεύση και την υφή (σούπες, κρέμες, ροφήματα, επιδόρπια, ομελέτες, ζυμαρικά υψηλών πρωτεϊνών, έτοιμα για κατανάλωση μαγειρευμένα πιάτα, μους, ροφήματα, κέικ, μπάρες και Laktolight), προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες και των ασθενών και των ιατρών, κάνοντας την τήρηση της δίαιτας εύκολη και ευχάριστη.

Τα προϊόντα της Eurodiet: είναι πολύ χαμηλά σε θερμίδες, υδατάνθρακες και λιπίδια. Η γκάμα τους περιλαμβάνει μπάρες, ροφήματα, αλμυρά γεύματα, γλυκά γεύματα κ.λπ.

Το δώρο της Eurodiet για τους αναγνώστες του Infokids.gr: Μια τυχερή μαμά ή ένας τυχερός μπαμπάς θα κερδίσει δωρεάν εφαρμογή της μεθόδου απώλειας βάρους Eurodiet για τον πρώτο μήνα που περιλαμβάνει 2 δωρεάν επισκέψεις στο ιατρείο του ιατρικού διευθυντή της Eurodiet Med Κου Διονύσιου Βλάχου καθώς και δωρεάν προμήθεια των προϊόντων Eurodiet που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για έναν ολόκληρο μήνα! Ό,τι χρειαζόμαστε για να απαλλαγούμε από τα κιλά των διακοπών! Δηλώστε συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα και ξεκινήστε σήμερα σωστή διατροφή!

Περισσότερες πληροφορίες: www.eurodiet.gr
Τηλ: 801 11 93300, 210 9373020

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO και jaba.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον 1 νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • >Το Infokids.gr και η Eurodiet χαρίζουν σε μία τυχερή αναγνώστρια ή αναγνώστη μας την ευκαιρία να αδυνατίσουν με ασφάλεια υπό ιατρική καθοδήγηση. Δεκτές συμμετοχές από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 2.753 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό αναγνώστη ή την τυχερή αναγνώστρια.

H τυχερή αναγνώστρια που θα να αδυνατίσει ακολουθώντας την δωρεάν εφαρμογή της μεθόδου απώλειας βάρους Eurodiet για τον πρώτο μήνα είναι η :

Αγγελική Κανακάρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.