Κερδίστε τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές σας στο Best Western Zante Park Hotel στη Ζάκυνθο!

Το Infokids.gr και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Best Western Zante Park Hotel, σας κάνουν δώρο τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές σας!

Mία τυχερή οικογένεια θα κερδίσει 5 ημέρες, δηλαδή 4 διανυκτερεύσεις- νύχτες με ημιδιατροφή στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Best Western Zante Park Hotel!
Η προσφορά αφορά 2 ενήλικες με έως 2 παιδιά και οι νικητές μπορούν να κάνουν χρήση του δώρου τους μόνο το συγκεκριμένο διάστημα: από 27 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2012 (27/7/2012-31/7/2012).

Δεν το πιστεύετε; Κι όμως είναι αλήθεια! Το Infokids.gr για άλλη μια φορά εξασφαλίζει στους αγαπημένους αναγνώστες του, το καλύτερο δώρο! Διακοπές για όλη την οικογένεια, σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το Best Western Zante Park Hotel στην πανέμορφη, καταπράσινη Ζάκυνθο!

Το ξενοδοχείο
Το Best Western Zante Park Hotel, είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, μόλις 300 τμ από την ξακουστή παραλία του Λαγανά. Συνδυάζει την αισθητική και τις υποδομές ενός ξενοδοχείου διακοπών (resort hotel) με τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου για επαγγελματίες (business hotel).

Το Best Western Zante Park διαθέτει νέο “ατμοσφαιρικό” μπαρ και σαλόνι όπου συνδυάζονται η υψηλή αισθητική με τη χαλάρωση και οι απαλοί χρωματισμοί με τη lounge αίσθηση, εστιατόριο με gourmet γεύσεις και συνεδριακή αίθουσα, χωρητικότητας 300 ατόμων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια, σεμινάρια και άλλες επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα και το pool bar, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ το σύγχρονο Fitness Center ικανοποιεί τους πιο ενεργητικούς. Η διακόσμηση των δωματίων, ιδιαίτερα προσεγμένη, με στοιχεία υψηλής αισθητικής και σύγχρονες παροχές, προσφέρει ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στους επισκέπτες.

300m από τη Παραλία

800m από το κέντρο του Λαγανά

5km από το Αεροδρόμιο

8km από τη Πόλη & το Λιμάνι

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

BW ZANTE PARK HOTELS

Λαγανάς, Ζάκυνθος 29100

Tηλ. +30 26950 52310-4

Φαξ +30 26950 51949

e-mail : zantepark@zanteparkhotels.gr

www.zanteparkhotels.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει την τυχερή οικογένεια.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Το Infokids.gr και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Best Western Zante Park Hotel, σας κάνουν δώρο τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές σας! Δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 1 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 2.00 μ.
Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 4.852 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Χριστίνα Γιανναρά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.