Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 γεύμα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο "Ψωμί & Αλάτι" (14/2)

Κερδίστε 1 γεύμα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο "Ψωμί & Αλάτι" (14/2)

Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τα απανταχού ερωτευμένα ζευγάρια καθώς έχει καθιερωθεί ως η επίσημη ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας. Οι ερωτευμένοι φροντίζουν να ξεφεύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας, ετοιμάζοντας υπέροχα γεύματα και προσφέροντας ξεχωριστά δώρα αγάπης στο έτερον τους ήμισυ. Το infokids.gr θέλοντας να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα γεύμα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο εστιατόριο του καταξιωμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου, "Ψωμί & Αλάτι". Ο νικητής θα απολαύσει ένα γεύμα 2 ατόμων με πιάτα δική του επιλογής.

Λίγα λόγια για το "Ψωμί & Αλάτι":

Λένε ότι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα και αυτή η απλότητα είναι που κάνει το "Ψωμί & Αλάτι" να ξεχωρίζει. Μπορείτε να γευτείτε πιάτα που παρουσιάζονται στην κλασική συνταγή τους και παρασκευάζονται άψογα και με αδιαπραγμάτευτης ποιότητας υλικά αρχικά ξαφνιάζουν και δίνουν την αίσθηση πως κάποιος τα δοκιμάζει για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος! Πρόκειται για μια κουζίνα που παντρεύει την παραδοσιακή ελληνική με συστατικά από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Μεσογείου, σε ένα παιχνίδι γεύσης και φαντασίας. Με πληθώρα βραβεύσεων και διακρίσεων στο ενεργητικό του, το "Ψωμί & Αλάτι" διατηρεί τις τιμές του σε χαμηλά επίπεδα, πιστεύοντας ότι το καλό φαγητό είναι καθημερινή και αδιαπραγμάτευτη υπόθεση όλων μας. Επιθυμία των ανθρώπων του εστιατορίου είναι να δημιουργήσουν μια σχέση ζωής με τους πελάτες του, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις γεύσεις του όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις, αλλά κάθε μέρα! Γι’ αυτό, το Ψωμί & Αλάτι προσφέρει φαγητό υψηλής γαστρονομίας σε τιμές προσιτές σε όλους.

ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ
Πλατεία Ελευθερωτών 8,
Χαλάνδρι,
210 6848178

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email) και επισυνάπτεται τη φωτογραφία του φαγητού που θα θέλατε να προσφέρετε στο έτερον σας ήμισυ την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.
Η φωτογραφία που θα στείλετε συναινείτε ώστε να δημοσιευτεί στην σελίδα του Infokids.gr στο Facebook και να τεθεί σε ψηφοφορία μέσω Like των αναγνωστών. Η φωτογραφία με τα περισσότερα Likes θα αναδείξει το νικητή του διαγωνισμού.
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids θέλοντας να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα γεύμα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο εστιατόριο του καταξιωμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου, "Ψωμί & Αλάτι". Ο νικητής θα απολαύσει ένα γεύμα 2 ατόμων με πιάτα δική του επιλογής
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) καθώς και επισυναπτόμενη την φωτογραφία του φαγητού που θα θέλατε να προσφέρετε στο έτερον σας ήμισυ την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Ταραταραμ... έφτασε η ώρα της λήξης του διαγωνισμού μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, που ομολογουμένως ήσασταν πολλοί. Κάποια από τα πιάτα σας ή τα γλυκά σας ήταν καταπληκτικά, άλλα πιο απλά, σημασία όμως έχει να δείξετε τα ευγενικά σας αισθήματα και την αγάπη σας στον καλό σας ή την καλή σας με όποιο τρόπο μπορεί καθένας σας. Όσο για τον νικητή μας... Είναι η φίλη μας Αντωνία Γκάγκλου, που συγκέντρωσε 343 likes και θα απολαύσει με το έτερον ήμισυ ένα υπέροχο δείπνο στο Ψωμί και Αλάτι. Συγχαρητήρια από όλους μας και να περάσετε τέλεια...

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.