Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για το μουσικό πρόγραμμα "Στους ρυθμούς του κόσμου" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (20/1)

Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για το μουσικό πρόγραμμα "Στους ρυθμούς του κόσμου" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (20/1)

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια του επιτυχημένου παιδικού προγράμματος "Κυριακή πρωί στο Μέγαρο" προσκαλεί τα παιδιά κάθε ηλικίας να παρακολουθήσουν το μουσικό πρόγραμμα "Στους ρυθμούς του κόσμου" την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί. Μέσα από ένα ευρηματικό μουσικό πρόγραμμα, οι μικροί (αλλά και μεγάλοι)
θα περιηγηθούν στην ιστορία των πιο χαρακτηριστικών ρυθμών του 20ού αιώνα υπό τους ήχους του Voyage Jazz Group.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το μουσικό πρόγραμμα "Στους ρυθμούς του κόσμου" την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί.

Voyage Jazz Group:
Πηνελόπη Τζανετάκη φωνητικά, Αντώνης Λαδόπουλος σαξόφωνο, φλάουτο
Αλέξανδρος Ορφανός πιάνο, Χρήστος Ζερμπίνος ακορντεόν
Μάνος Λούτας κοντραμπάσο, Πέτρος Κούρτης κρουστά
Αλέκος Χρηστίδης ντραμς, κρουστά

Συμμετέχουν οι χορευτές:
Γιάννα Κολεσνίκοβα, Μαριάννα Κονιδάρη,
Αλεξάντρ Ραχμέτοφ, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Επιμέλεια - Παρουσίαση: Αλέκος Χρηστίδης

Χορηγοί επικοινωνίας
INFOKIDS.GR

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Εκδοτήρια
:
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Ομήρου 8, Αθήνα
Tηλ 210 7282333
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ 210 7282367
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Χώρος:
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το μουσικό πρόγραμμα "Στους ρυθμούς του κόσμου" την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 692 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Περσεφόνη Αναγνωστάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.