Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 ζωγραφική παιδικού δωματίου δια χειρός Κων/νου Λαζαρίδη

Κερδίστε 1 ζωγραφική παιδικού δωματίου δια χειρός Κων/νου Λαζαρίδη

Το βασίλειο των παιδιών, το παιδικό δωμάτιο, είναι ένας προσωπικός χώρος που περνούν ένα σημαντικό μέρος της εξωσχολικής τους ζωής. Παιχνίδια, κορνίζες και αφίσες των αγαπημένων τους ηρώων κοσμούν τον μικρόκοσμο των λιλιπούτειων φίλων που δεν χορταίνουν να αναζητούν το κατάλληλο σκηνικό που θα τους εξασφαλίζει χαρούμενα παιχνίδια αλλά και όνειρα γλυκά. Εάν θέλετε να κάνετε ενα ξεχωριστό δώρο στα παιδιά σας που θα το θυμούνται και θα το καμαρώνουν τότε η ζωγραφική δωματίου είναι αυτό που ψάχνετε. Ο
Κων/νος Λαζαρίδης, γνωστός στο χώρο της ζωγραφικής δωματίου, είναι έτοιμος να μεταμορφώσει το δωμάτιο του δικού σας παιδιού στην ονειροχώρα που ονειρεύεται.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μια ζωγραφική παιδικού δωματίου από τον Κωνσταντίνο Λαζαρίδη.

Ας γνωρίσουμε τον Κων/νο Λαζαρίδη:

Η ιστορία αρχίζει στις 18 Οκτώβρη του 1981. Ο Κωσταντίνος Λαζαρίδης επισκέπτεται τον πλανητη Γη με κύριο σκοπό να τον γεμίσει χρώματα και όμορφες, χαρούμενες εικόνες.Δεν ήταν εύκολη αποστολή.Έπρεπε να βρει ένα σχέδιο και έτσι αποφάσισε να αρχίσει να σπουδάζει Σχέδιο!‘Οταν λοιπόν το 1999, τελειώνοντας το σχολείο, σταμάτησε να σχεδιάζει πάνω σε θρανία, τοίχους και μπλοκ, ένωσε τις δυνάμεις του με τα comics και τα cartoons στην ΑΚΤΟ! Γεμάτος καινούριες ιδέες και γνώσεις, ήταν έτοιμος να ξεκινήσει να ομορφαίνει σελίδες περιοδικών και βιβλίων.Κι έτσι έγινε! Η εταιρία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων, Συνθετών και Μεταφραστών και ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη ήταν οι πρώτοι σύμμαχοι του! Έτσι συνέχισε, με όνειρα και δημιουργική διάθεση να χρωματίζει ό,τι του φαινόταν άχρωμο.Αποφασισμένος να ζωντανέψει χαρακτήρες, σκέψεις και συναισθήματα και να βάλει την πολύχρωμη σφραγίδα του σε καμβάδες, τοίχους και χαρτί και να βρει κι άλλους συμμάχους, έλαβε μέρος σε διαγωνισμούς και διακρίθηκe.Τώρα νιώθει πανέτοιμος να ρίξει τα χρώματα του παντού!! Εσείς είστε?


Κων/νος Λαζαρίδης

6980916076

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 13 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να κερδίσετε μια ζωγραφική παιδικού δωματίου από τον Κωνσταντίνο Λαζαρίδη.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 920 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Γεωργία Σκόνδρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.