Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 συμμετοχή στο μονοήμερο χριστουγεννιάτικο ΠΑΙ-ΖΩ winter camp στο καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα, αξίας 35€

Κερδίστε 1 συμμετοχή στο μονοήμερο χριστουγεννιάτικο ΠΑΙ-ΖΩ winter camp στο καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα, αξίας 35€

Το Infokids.gr και το «Παι-Ζω Πρότυπα Πολιτιστικά και Αθλητικά Προγράμματα» δίνουν την ευκαιρία σε 1 παιδί να συμμετάσχει δωρεάν, στο μονοήμερο Χριστουγεννιάτικο Camp 2011, στην Πάρνηθα!

Ο διαγωνισμός αφορά σε 1 παιδί – νικητή, στο διάστημα διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Camp, 27-30 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά στην ημέρα που επιθυμεί να συμμετάσχει ο νικητής στο Camp, αυτό θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές.

Αλλά κι αν δεν κερδίσουμε; Αξίζει να χαρίσουμε στα παιδιά μας αυτή την μαγευτική εμπειρία!

Θέλετε να ζήσουν τα παιδιά σας μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας μέσα στο μοναδικό Ελατοδάσος του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας;

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διασκεδάσουμε ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της μεγαλούπολης με το ΠΑΙ-ΖΩ Winter Camp που διοργανώνεται στο Καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα από τις 27-30 Δεκεμβρίου 2011.


Ηλικίες Συμμετεχόντων:
Από 7-16 ετών

Kids Camp:
Από 7-12 ετών

Teens Camp: Από 12-16 ετών

Τοποθεσία:

Πάρνηθα – Ορειβατικό Καταφύγιο Φλαμπούρι

Διατροφή

Στους χώρους του καταφυγίου σε πλήρως θερμαινόμενους χώρους

Διατροφή 3 Γευμάτων (Δεκατιανό-Γεύμα-Απογευματινό)

*Δραστηριότητες

-Δράση στη Φύση (Πεζοπορία-Flying Fox, Παιχνίδια Προσανατολισμού, Καταρρίχηση-Rappel, Τοξοβολία, Στίβος Δράσης, Μαθήματα Διαβίωσης στην Φύση, Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών)

-Εργαστήρι Ζωγραφικής-Χειροτεχνίας

-Εργαστήρι Πηλού

-Νυχτερινή Ψυχαγωγία (Καραοκέ-Ομαδικά Παιχνίδια)


Τι περιλαμβάνει το Μονοήμερο Πακέτο Συμμετοχής

-Συμμετοχή σε μία ημέρα δραστηριοτήτων (επιλογή από 27-30 Δεκ. - 08:30 – 17:30)

-Διατροφή (Πρόγευμα-Γεύμα-Απογευματινό)

-Δραστηριότητες*

-Ιατρική Κάλυψη Εκδήλωσης


Δεν Περιλαμβάνει

-Μεταφορά από & προς το Καταφύγιο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα πατώντας www.pai-zo.gr ή επικοινωνήστε στα τηλ. 211-8000005,  κιν. 6948572508, email: info@pai-zo.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το «Παι-Ζω Πρότυπα Πολιτιστικά και Αθλητικά Προγράμματα» δίνουν την ευκαιρία σε 1 παιδί να συμμετάσχει δωρεάν, στο μονοήμερο Χριστουγεννιάτικο Camp 2011, στην Πάρνηθα! Δεκτές συμμετοχές μέχρι και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 14:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 883 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή

O τυχερός νικητής είναι:

Θεανώ Τερζόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.