Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο camp του Παίξε Γέλασε αξίας 80€ (27/12-5/1)

Κερδίστε 1 συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο camp του Παίξε Γέλασε αξίας 80€ (27/12-5/1)

Τι θα γίνει από 27/12 έως 5/1 στο Παίξε Γέλασε; Φέτος τα Χριστούγεννα στο Παίξε Γέλασε θα πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο ταξίδι. Πού; Μα, στον ονειρεμένο κόσμο του παιχνιδιού. Εκεί όλα τα παιδιά μέσα από δραστηριότητες, εργαστήρια, παραμύθια και χρυσόσκονη σωρό θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους και θα ακούσουν ιστορίες, θα μάθουν συνταγές, κόλπα μαγικά από έμπειρους ταχυδακτυλουργούς και άλλα πολλά. ΄Το infokids.gr σε συνεργασία με το Παίξε Γέλασε σκέφτηκαν να κάνουν ένα διαγωνισμό και να δώσουν στον τυχερό φίλο μας ή φίλη μας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το χριστουγεννιάτικο camp, συμμετέχοντας σε όλα τα απίθανα που γίνουν στο εργαστήρι.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα μπείτε στη σελίδα του Παίξε Γέλασε στο facebook .
Ωράριο λειτουργίας: 7.00 – 17.00

Ηλικίες: 4 έως 10 ετών

Φαγητό: μαμαδίστικο σπιτικό

Κόστος: 80 ευρώ το παιδάκι από 27/12 έως 5/1. Αδερφάκι -10%
12€ ημερήσια χρέωση, ωράριο 7.00-15.00
14€ ημερήσια χρεώση ωράριο 7.00-17.00

INFO
Κυπρίων Αγωνιστών 14 Αργυρούπολη
τηλ.2109957697, 6949476637
e-mail:lambrou_m@yahoo.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

o Το infokids.gr και το εργαστήρι Παίξε Γέλασε χαρίζουν σε 1 παιδί 1 συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο camp από 27/12 έως 5/1/12 με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
o Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
o Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
o Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
o Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
o Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
o Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
o Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 643 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή

Ο τυχερός νικητής είναι:

Αγάπη Πετσίτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.