Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 απίθανα καλλυντικά προϊόντα Proderm Kids με... άρωμα ΤίνκερΜπελ

Κερδίστε 10 απίθανα καλλυντικά προϊόντα Proderm Kids με... άρωμα ΤίνκερΜπελ

Μια από τις πιο τρυφερές ιστορίες, Η ΤίνκερΜπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση, από την Audio Visual, περιμένει τους μικρούς φίλους στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Και επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο αγαπούν τα παιδιά την ΤίνκερΜπελ, το infokids.gr και η εταιρείας Sara Lee προσφέρουν 10 απίθανα καλλυντικά προϊόντα Proderm Kids (5 αφρόλουτρα και 5 shampoo 500 ml) με φανταστικό άρωμα και την αγαπημένη μας ηρωίδα να κοσμεί το μπουκάλι και να μας καλεί για φανταστική μπουρμπουληθροκατάσταση στην μπανιέρα....

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Sara Lee και την Audio Visual διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 10 νικητές θα κερδίσουν από σαμπουάν ή αφρόλουτρο Proderm Kids με την ΤίνκερΜπελ με δεκτές συμμετοχές απ’ την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του) θα επιλέξει τους τρεις τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός ενός μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

===========================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά: Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 640 (όσες και οι συμμετοχές) θα έχει επιλέξει στην ουσία και τους 10 νικητές.
Φυσικά δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχει λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

Κι αφού η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί,
ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Ελευθερία Δροσοπούλου
2. Τάνια Σιμιτζή
3. Μυρσίνη Παναγιωτοπούλου
4. Μάκης Κλωνάρας
5. Μαρία Γεωργάτου
6. Κωνσταντίνος Καλόγηρος
7. Μαρία Βασιλούδη
8. Κυριακή Καλιάνη
9. Θάλεια Καπετανάκη του Μιχαήλ
10. Αναστασία Ανθουλάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.