Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 βιβλία με χριστουγεννιάτικες κατασκευές των εκδόσεων Ντουντούμη

Κερδίστε 10 βιβλία με χριστουγεννιάτικες κατασκευές των εκδόσεων Ντουντούμη

Το infokids.gr και οι εκδόσεις Ντουντούμη διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου δέκα τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα από τα βιβλία με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, για να κλέψουν τις εντυπώσεις με το χριστουγεννιάτικο στολισμό τους.

Ας γνωρίσουμε τα βιβλία:
Η προσμονή για τις όμορφες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν συνδυάζεται με τη χαρά της δημιουργίας μέσα στην οικογένεια ή στη σχολική τάξη. Το βιβλίο "Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτί" περιλαμβάνει κατασκευές από απλά και εύχρηστα υλικά, οι οποίες είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ελκυστικές και μοντέρνες χάρη στην πρωτότυπη θεματολογία και στα ζωηρά τους χρώματα.
Οι σαφείς οδηγίες και τα πατρόν που περιέχονται στο βιβλίο συμβάλλουν στην ευκολότερη ολοκλήρωση κάθε δημιουργίας.
Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για κάθε παιδαγωγό της προσχολικής ηλικίας και του δημοτικού σχολείου, αλλά και για κάθε ενήλικα που επιθυμεί να αξιοποιήσει δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες με το παιδί του.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτί
Συγγραφέας: Ούρσουλα Ρίτερ
Επιμελητής: Νάνσυ Παυλοπούλου
Σελίδες:40
Τιμή: 11,01

Δώστε στα παιδιά και στους μαθητές σας την ευκαιρία να φτιάξουν με τα δικά τους χέρια τα στολίδια για τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου! Μια σειρά από πρωτότυπες ιδέες στο βιβλίο "Χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα παράθυρα" σας περιμένουν για να στολίσετε μαζί με τα παιδιά τα παράθυρα στη σχολική τάξη ή στο παιδικό δωμάτιο: άγγελοι που εργάζονται περιμένοντας το Χριστό, ο Αϊ-Βασίλης που διαβάζει τη λίστα με τα δώρα, ένα έλκηθρο γεμάτο γιορτινά πακέτα. Τα ζωηρά χρώματα και τα τρισδιάστατα μοτίβα θα εντυπωσιάσουν τα παιδιά, που θα αγαπήσουν ιδιαίτερα τις κατασκευές αυτού του βιβλίου ώστε να νιώσουν τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!

Τιτλος: Χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα παράθυρα
Συγγραφέας :Μάριον Νταβιντόσκι
Επιμελητής :Νάνσυ Παυλοπούλου
Σελίδες:40
Τιμή :11,01

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές γεμάτες φαντασία για να διακοσμήσετε το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο και το σπίτι, κατάλληλες για εσάς που ζητάτε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Τίτλος: Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες
Συγγραφέας: Γκούντρουν Χέττινγκερ
Μόνικα και Νικόλ Χέλμπιγκ, Έρικα Μποκ
Επιμελητής: Χριστίνα Ντεμίρη
Σελίδες: 80
Τιμή: € 16,82 15,13

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

o Το Infokids.gr και οι εκδόσεις Ντουντούμη διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου δέκα τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα από τα βιβλία με χριστουγεννιάτικες κατασκευέςμε δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
o Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
o Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
o Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
o Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
o Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
o Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
o Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 2.783 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές

Οι 10 τυχεροί νικητές που κερδίζουν το βιβλίο για να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα παιδιά τους είναι οι εξής:

1. Μανώλης Παρδάλης

2. Ελένη Αντωνέλλη

3. Γιώργος Καπνιάζης

4. Παρασκευή Λουπάκη

5. Μαρία Ελένη Κυνηγαλάκη

6. Χριστίνα Παπαντώνη

7. Χρυσούλα Γαλανάκη

8. Αποστολος Λιακόπουλος

9. Παρασκευή Αμούντζα

10. Γεωργία Πριάβαλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.