Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την απονομή των SevenArt Awards 3 στον κινηματογράφο ΑΣΤΥ (4/2)

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την απονομή των SevenArt Awards 3 στον κινηματογράφο ΑΣΤΥ (4/2)

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των φίλων του κινηματογράφου που σας αρέσει να ξεκλέβετε χρόνο για να δείτε τις αγαπημένες σας ταίνιες και είστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες ταίνιες της εβδομάδας τότε η σημερινή μας προσφορά θα σας ενθουσιάσει. Το κινηματογραφικό portal «SevenArt» γιορτάζει τον ερχομό του 2013 διοργανώνοντας για 3η συνεχή χρονιά τον μεγάλο κινηματογραφικό διαγωνισμό SevenArt Awards που θα αναδείξει τις καλύτερες ταινίες και τους πρωταγωνιστές του 2012.

Το infokids ως χορηγός επικοινωνίας, εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν κλήρωσης σε 10 τυχερούς αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για να παρευρεθούν στην βραδιά απονομής των SevenArt Awards 3 - Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού 2013, στην Avant Premiere της ταινίας "Άνεμος Ψυχής" (διανομή: AMA Films) και στο κινηματογραφικό πάρτι που θα ακολουθήσει, την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013, στις 22:00, στον κινηματογράφο ΑΣΤΥ (Κοραή 4, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο).

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Μπένεντεκ Φλιγκάουφ διεισδύει σε μια οικογένεια Ρομά, και την ακολουθεί στη διάρκεια της καθημερινότητας της. Ο πολυβραβευμένος δημιουργός "μαυρίζει" την εικόνα της πατρίδας του, μελετώντας συμπεριφορές, εξετάζοντας στάσεις, και ανοίγει έναν διάλογο για τη διαφορετικότητα, την ανεκτικότητα, και τον σεβασμό στον άνθρωπο, στις σύγχρονες κοινωνίες της Δύσης. Το σκληρό κοινωνικό δράμα "Άνεμος Ψυχής" (Just the Wind) κατέκτησε το Grand Prix Jury ή αλλιώς την Αργυρή Άρκτο Καλύτερης Ταινίας του 62ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στις 11:30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 123 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Λαμπρινή Κουρκούτα

2. Σοφία Καραμαλή

3. Μαρία Σινανίδου

4. Κων/να Παπάζογλου

5. Χαράλαμπος Κεράνης

6. Ευτυχία Οικονόμου

7. Σταύρος Μπεντής

8. Μάριος Εσπέν

9. Παναγιώτης Γουβιώτης

10. Σοφία Τριανταφυλλίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.