Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Άμλετ ο Β΄"(26-27/3)

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Άμλετ ο Β΄"(26-27/3)

Το infokids.gr σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα “Πρόζα” διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 10 ζευγάρια ενηλίκων τη δυνατότητα να απολαύσουν την παρωδία του Άμλετ, «Άμλετ ο Β» στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού. Τα 5 ζευγάρια των νικητών θα παρακολουθήσουν την παράσταση του Σαββάτου 26 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ και τα άλλα 5 της Κυριακής 27 Μαρτίου στις 20:30.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Άμλετ είναι «στον κόσμο του», σε μια διαρκή παραζάλη, η Οφηλία είναι τζάνκι και καπνίζει μαριχουάνα επί σκηνής! Όσο για τον Λαέρτη; Προκύπτει γκέι, όπως εντελώς αλλοπαρμένοι προκύπτουν η Γερτρούδη και ο αδελφοκτόνος Κλαύδιος! Σε ακραίους τόνους όμως κινούνται και οι «Γκίλντενστερν-Ρόζενγκραντς», Πολώνιος και Οράτιος...

Σκηνοθεσία: Έφη Μεράβογλου
Διασκευή: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνογράφος: Βαγγέλης Ζαρταλούδης
Ενδυματολόγος: Ευτυχία Χατζηγεωργίου
Ηχοληψία: Ζάνι Ζακ
Φώτα: Μαρία Μπολέτη

Σημείωμα
Η θεατρική ομάδα «Πρόζα” φέτος έκλεισε 8 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας και υπόστασης στον δύσκολο καλλιτεχνικό χώρο που επί 8 συνεχή έτη παρουσιάζει θεατρικές δουλειές στον φιλοπρόοδο όμιλο Υμηττού . Κάθε χρόνο παρουσιάζει 2 έργα(χειμώνα και καλοκαίρι) με την υποστήριξη του κόσμου και το θερμό χειροκρότημα που τους παροτρύνει να συνεχίσουν το έργο τους.

Φιλοπρόοδος όμιλος Υμηττού (Ανδρέα Λεντάκη, Αμισσού & Σμύρνης, στον Υμηττό) τηλέφωνο Ομίλου 2107625856, 6936009056

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαρτίου, στις 15.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τα 10 ζευγάρια.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα "Πρόζα"  διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 10 ζευγάρια τη δυνατότητα να απολαύσουν την παρωδία του Άμλετ, «Άμλετ ο Β»  με δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 24 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 25 Μαρτίου, στις 15.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για τις παραστάσεις του Σαββάτου 26 Μαρτίου και της Κυριακής 27 Μαρτίου 2011.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 57 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Χριστοφίλη Κολοκούρη

2. Ειρήνη Καραντωνίου

3. Αναστασία Ναζλίδου

4. Μαρία Δόκα

5. Γιώργος Γεωργίου

6. Θεοδώρα Κολοκούρη

7. Δικαίος Λογοθέτης

8. Νικόλ Τσαμτζή

9. Ελισάβετ Ανδρεάδη

10. Καραχρήστου Χρυσούλα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.