Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση "Ζωζώ: Η ζωή μου θέατρο" στο Variete του Badminton (26 & 27/11)

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση "Ζωζώ: Η ζωή μου θέατρο" στο Variete του Badminton (26 & 27/11)

Το infokids.gr δίνει σε 10 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσιάζεται στο Variete του Θεάτρου Badminton και η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή της αγαπημένης καλλιτέχνιδος Ζωζώς Σαπουντζάκη. 5 τυχεροί νικητές θα παρακολουθήσουν την παράσταση του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στις 21:30 και άλλοι 5 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση της Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 19:30.

Ας γνωρίσουμε την παράσταση:
To Varieté του πολυχώρου Badminton παρουσιάζει τη Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία θα ξετυλίξει το μύθο της προσωπικής της διαδρομής από την αρχή. Τα παιδικά της χρόνια, οι επιτυχίες της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, οι άνθρωποι που συνεργάστηκε και αγάπησε, οι πιο σημαντικοί σταθμοί στην πάμπλουτη καλλιτεχνική της σταδιοδρομία, σε ένα ταξίδι γεμάτο φως και μουσική.
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη θυμάται, μοιράζεται αναμνήσεις, τραγουδάει και ξεφαντώνει με το κοινό της, σε μια παράσταση – γιορτή μιας πραγματικά παραμυθένιας ζωής.

Πού: Θέατρο Badminton (στο Variete), Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Πότε: Από 11 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο στις 21.30 και κάθε Κυριακή στις 19.30
Τιμές εισιτηρίων: Σάββατο, Γενική Είσοδος: 25€, Φοιτητικό: 15€, Κυριακή: Γενική Είσοδος: 20€, Φοιτητικό: 15€
Προπώληση εισιτηρίων: 210-8840600, http://www.ticketnet.gr/, http://www.viva.gr/ στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 5 τυχεροί νικητές θα παρακολουθήσουν την παράσταση του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στις 21:30 και άλλοι 5 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση της Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 19:30με δεκτές συμμετοχές έως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 14:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/ και jaba.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 415 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

Για το Σάββατο

1. Αναστασία Αχιλιά

2. Αθηνά Μπολιάρη

3. Πόπη Μοσχοπούλου

4. Τζούλια Λιάτα

5. Ειρήνη Παπαθανασίου

Για την Κυριακή

1. Μιχάλης Σταματίκος

2. Αναστασία Συρράκου

3. Ελένη Μπλάνα

4. Έφη Τζιάρου

5. Γιάννης Πισπιδίκης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.