Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 παιδικά ξύλινα σιτάρ από το toys.gr

Κερδίστε 10 παιδικά ξύλινα σιτάρ από το toys.gr

Η εκμάθηση μουσικής από τα παιδιά είναι μια απασχόληση που συμβάλλει τα μέγιστα στην σωστή ψυχοπνευματική ανάπτυξή τους καθώς κινητοποιεί όλες τις αισθήσεις και ωθεί τα παιδιά να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα από τις επτά νότες του πενταγράμμου. Ένα από τα πιο παλιά και συνάμα πιο ιστορικά μουσικά όργανα του τόπου μας είναι το ξύλινο σιτάρ που θυμίζει πολύ το σαντούρι. Κάντε δώρο στο παιδάκι σας το πρώτο του έγχορδο μουσικό όργανο που θα το βοηθήσει να παίξει και να φτιάξει τις δικές του μελωδίες.

Το αγαπημένο μας κατάστημα παιχνιδιών toys.gr δίνει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα παιδικό ξύλινο σιτάρ από ξύλο οξιάς αξίας 19 ευρώ έκαστο. Οι χορδές του είναι κουρδισμένες σε 2 οκτάβες και περιλαβάνει κουρδιστήρι, πένα, ανταλλακτική χορδή και ειδικά φυλλάδια με ελληνικά και διεθνή τραγουδάκια.

Από: 3 έως 12 ετών
Διαστάσεις: Π38 x B22 x Y2.8 εκ.
Εταιρία: Anemi

Το toys.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα παιχνιδιού στην Ελλάδα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον εξαιρετικό τους σχεδιασμό. Με περισσότερα από 5500 προϊόντα σε κάθε κατηγορία που αφορά το παιδικό παιχνίδι και έπιπλο, έχοντας σε άμεση διαθεσιμότητα σε μία ημέρα, πάνω από το 85% των προϊόντων που διατηρεί είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ικανοποιήσουν τα απαιτητικά γούστα των παιδιών.Η εταιρείες των οποίων τα προϊόντα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελούν την "αφρόκρεμα¨ των εργοστασίων ποιοτικού παιδικού παιχνιδιού παγκοσμίως και είναι βραβευμένα για την ποιότητα, τον σχεδιασμό καθώς και την εκπαιδευτική τους αξία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα τα μουσεία παιδικού παιχνιδιού του κόσμου. Με στόχο τη διασφάλιση αμέτρητων ωρών παιδικού παιχνιδιού, με ασφάλεια και συνέπεια τόσο ως προς τα παιδιά, το κοινωνικό σύνολο όσο και προς τη φύση, τα παιχνίδια του toys.gr είναι αναμφίβολα ο προορισμός του παιδικού παιχνιδιού.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το κατάστημα παιχνιδιών toys.gr δίνει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα παιδικό ξύλινο σιτάρ από ξύλο οξιάς αξίας 19 ευρώ έκαστο
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.988 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Κεβρεκίδου

2. Ναταλία Παπάζογλου

3. Δήμητρα Κουνέλη

4. Μαρία Ελένη Κάσση

5. Βασίλης Μαλλιώρας

6. Ελένη Καφανταρίδη

7. Αναστάσιος Ρουμελιώτης

8. Θάνος Χρήστου

9. Θεόδωρος Αυγερινόπουλος

10. Χαρά Μαγαλιού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.