Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 παιδικά αντηλιακά σπρέι Capital SoleiL SPF50 της Vichy

Κερδίστε 10 παιδικά αντηλιακά σπρέι Capital SoleiL SPF50 της Vichy

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το πρώτο κύμα καύσωνα έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του. Μικροί και μεγάλοι αναζητούν μια όαση δροσιάς στις παραλίες και στις ακρογιαλιές. Ποιος είναι όμως ο απαραίτητος σύμμαχος για την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου; Μα φυσικά, το αντηλιακό.

Το infokids σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών Vichy χαρίζει σε 10 τυχερούς αναγνώστες από ένα παιδικό αντηλιακό σπρέι Capital Soleil SPF 50, 100 ml κατάλληλο για τις ευαίσθητες παιδικές επιδερμίδες.

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Με αποκλειστικό σύστημα φίλτρων για μέγιστη προστασία από την UVA ακτινοβολία και μεταλλικά στοιχεία που προστατεύουν σε βάθος από τις κυτταρικές αλλοιώσεις, το αντηλιακό σπρέι Capital Soleil SPF 50 είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλα τα παιδιά με ευαίσθητες και μη ανεκτικές επιδερμίδες. Η σύνθεσή του είναι απαλλαγμένη από paraben, άρωμα, χρωστικές και οκτοκρυλένειο και είναι εμπλουτισμένη με το ιαματικό νερό της Vichy. Απορροφάται εύκολα, είναι ανθεκτικό στο νερό, δεν τσούζει τα μάτια και είναι δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών Vichy χαρίζει σε 10 τυχερούς αναγνώστες από ένα παιδικό αντηλιακό σπρέι Capital Soleil SPF 50, 100 ml κατάλληλο για τις ευαίσθητες παιδικές επιδερμίδες
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 1.243 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαργαρίτα Καβαλιέρου

2. Μαρία Αμαλία Λαμπροπούλου

3. Κώστας Μπακούρος

4. Ηλιάνα Μήνδρου

5. Στυλιανή Μαραγκού

6. Ιωάννα Ντζιβανάκη

7. Ελένη Λέγγα

8. Χριστίνα Βερβενιώτη

9. Πέπη Καραγκούνη

10. Όλγα Πούλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.