Κερδίστε 10 χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από ζαχαρωτά και σοκολάτα προσφορά της Sugar Art!

Θέλετε να κερδίσετε ένα από τα 10 σπιτάκια βάρους 300γρ. με διάμετρο 18 εκ. σε πολυτελή συσκευασία δώρου, αξίας 500€ σαν κι αυτό? Στείλτε ένα email και κέρδιστε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σπίτι από σοκολάτα και ζαχαρωτά προσφορά της Sugar Art!

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Η εταιρεία Sugar Art ιδρύθηκε το 1998. Νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό, ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

Οι ήρωες των παραμυθιών, των comics, έφευγαν από το χαρτί ή το γυαλί της τηλεόρασης και γίνονταν φιγούρες πάνω σε τούρτες, έτοιμες να προσφέρουν γλυκιά χαρά σε όποιους τις αντίκριζε. Όλα φτιαγμένα από υλικά που μπορούν να φαγωθούν, εκτός από την βάση της τούρτας. Όλα μας τα είδη γίνονται μόνο κατόπιν παραγγελίας κάτι που εγγυάται την φρεσκότητα των υλικών αλλά και επιτρέποντας να βάλετε την δική σας πινελιά σε κάθε σχέδιο που θα διαλέξετε.

Εκτός από τα πάρτυ και τις γιορτές σας, σας προτείνουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων και ιδεών για τις βαπτίσεις των μικρών σας αγγέλων , όχι μόνο σε τούρτες αλλά και σε μοναδικές μπομπονιέρες και ατομικά γλυκάκια που θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, διαλέγοντας από την μεγάλη θεματολογία μας ή ακόμα προτείνοντάς μας το «δικό» σας concept.

Ακολουθείστε την μόδα χωρίς υπερβολές, διακοσμήστε τους χώρους της εκδήλωσής σας με διακριτικότητα και γούστο. Το ίδιο σας προτείνουμε και για την τούρτα της Γιορτής σας. Είτε πρόκειται για βάπτιση ή για πάρτυ γενεθλίων, η Sugar Art προτείνει ένα κεντρικό θέμα (concept) για να σας οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα! Αφήστε έναν παραμυθένιο ήρωα να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στη διακόσμηση του χώρου, την επιλογή της τούρτας ή των ατομικών κέικς με το ανάλογο décor, το στολισμό του τραπεζιού με τα κατάλληλα ζαχαρωτά δεσίματα πετσέτας και η ισορροπία διακριτικότητας και κομψότητας είναι εξασφαλισμένη.

Η Sugar Art με την δωδεκάχρονη πείρα της, εμπνέει & εμπνέεται από τη άριστη συνεργασία της με τους πελάτες, πραγματοποιώντας δικά σας αλλά και …δικά της όνειρα, σχέδια & ιδέες! Αν θέλετε να μαθαίνετε τα νέα της Sugar Art, κάντε like στη νέα μας σελίδα στο facebook, για να ενημερώνεστε για νέα σχέδια, προσφορές και πολλά πολλά ενδιαφέροντα!

www.sugarart.gr

Τηλέφωνο: 210-8078455 καθημερινά από 09.00πμ – 21.00μμ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.sugarart.gr, πηγαίνετε κάτω -κάτω στην “επικοινωνία”, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με την ένδειξη στο θέμα: “κλήρωση”, βεβαιωθείτε ότι γράψατε σωστά το email σας, για να ενημερωθείτε στις 26 Δεκεμβρίου αν είστε από τους 10 τυχερούς που κληρώθηκαν.

Είναι απλό ! Η παραλαβή του δώρου σας θα γίνει από το εκθετήριό της Sugar Art στην Ν. Κηφισιά στις 27, 28, 29, 30 Δεκεμβρίου 2011. Προσοχή, αν δεν έχετε την δυνατότητα παραλαβής του δώρου, παρακαλώ μην στερήσετε την χαρά από κάποιον άλλον, απλώς για την συμμετοχή!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

oΜπείτε στην ιστοσελίδα www.sugarart.gr, πηγαίνετε κάτω -κάτω στην “επικοινωνία”, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με την ένδειξη στο θέμα: “κλήρωση”, βεβαιωθείτε ότι γράψατε σωστά το email σας, για να ενημερωθείτε στις 26 Δεκεμβρίου αν είστε από τους 10 τυχερούς που κληρώθηκαν. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από 19 έως 26 Δεκεμβρίου στις 14:00.
o Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.sugarart.gr.
o Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
o Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
o Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
o Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
o Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι:

Στεφάνου Βάσια

ΑΝΑΝΙΔΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΕΡΓΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ

ΠΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Μωραίτου Χρυσάνθη

ΚΑΚΑΡΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΟΛΟΥΡΗ

Σιδηροπούλου Ρένα

Τσίρου Μαρία

Επικοινωνήστε με την Sugar Art τηλεφωνικώς στο 210-8078455 καθημερινά από 09.00-21.00μμ καθημερινά για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του δώρου σας.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.