Κερδίστε 10 DVD της πολυβραβευμένης παιδικής σειράς LAZY TOWN

Το Infokids.gr και η Odeon χαρίζουν σε 10 τυχερούς από ένα dvd της πολυβραβευμένης Παιδικής σειράς Lazy Town! H πολυβραβευμένη παιδική σειρά, που έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, ήρθε και στην Ελλάδα! Κάθε dvd περιλαμβάνει 4 επεισόδια.

To Lazy Town θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φαινόμενο» στο χώρο του παιδικού entertainment, καθώς πρόκειται για μια παιδική σειρά που έχει μεταφραστεί σε 12 γλώσσες, μεταδίδεται σε 103 χώρες ενώ έχει αποσπάσει πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων το BAFTA στην κατηγορία Παιδικής Σειράς το 2006. H σειρά προβάλλεται και στην Ελλάδα, στο κανάλι Star Channel τα πρωινά του Σαββάτου και τΙς Κυριακές, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το βασικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το Lazy Town από άλλες παιδικές σειρές, πέρα από το τεχνικό της μέρος που από μόνο του αποτελεί μια καινοτομία, συνδυάζοντας το live action, το κουκλοθέατρο και το animation, είναι το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει στα μικρά παιδιά. Χρησιμοποιώντας το χιούμορ, τη δράση και την περιπέτεια, οι αξιολάτρευτοι χαρακτήρες της σειράς προσπαθούν με τον τρόπο τους, να παρακινήσουν όλους τους μικρούς τηλεθεατές σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της υγείας και της άθλησης στην ζωή του ανθρώπου.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 13 DVDs. Tο 1ο DVD θα περιλαμβάνει 4 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από την Odeon!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 23/5.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και η Odeon χαρίζουν σε 10 τυχερούς από ένα dvd της πολυβραβευμένης Παιδικής σειράς Lazy Town! H πολυβραβευμένη παιδική σειρά, που έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, ήρθε και στην Ελλάδα! Κάθε dvd περιλαμβάνει 4 επεισόδια. Δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 13 Μαϊου έως και τη Δευτέρα 23 Μαϊου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.137 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Άννα Παρασκευοπούλου

2. Παύλος Παλόγλου

3. Ευαγγελία Ανδρομανέτσικου

4. Δημήτρης Ντζιούνης

5. Κατερίνα Μπόσγα

6. Κυριάκος Καρυπίδης

7. Κατερίνα Περαντωνάκη

8. Δημήτριος Τιάκανας

9. Νίνα Καμπούρη

10. Νικόλας Κάκος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.