Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 12 σετ μακιγιάζ αξίας 54,40 € έκαστο από την BABOR!

Κερδίστε 12 σετ μακιγιάζ αξίας 54,40 € έκαστο από την BABOR!

Το infokids και η εταιρεία καλλυντικών BABOR Cosmetics Hellas, δίνουν τη δυνατότητα σε 12 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από 1 σετ μακιγιάζ χειλιών, σε ανοιξιάτικες μωβ αποχρώσεις, αξίας 54,40€ έκαστο. Κάθε σετ περιλαμβάνει μία βάση για πιο μεγάλη σταθερότητα και διάρκεια του κραγιόν –Long Wear Lip Base-, ένα αδιάβροχο μολύβι χειλιών για πιο εκφραστικά χείλη –Violet Lip Pencil- και ένα απαλό κραγιόν σε υπέροχη καραμελένια απόχρωση – Candy Lip Colour.

.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η BABOR Cosmetics έχει καθιερωθεί ως μία από τις σπουδαιότερες επωνυμίες στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής, με παρουσία τόσο σε ινστιτούτα αισθητικής όσο και σε πολυτελή ξενοδοχεία-spa. Με πολύτιμη εμπειρία πάνω από 50 χρόνια και με διεθνή εκπροσώπηση σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω θυγατρικών εταιρειών και διανομέων, η BABOR έχει ταυτίσει το όνομά της με αποκλειστικά προϊόντα αισθητικής και ευεξίας, με κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόντα και συστατικά αλλά και με επαγγελματικά συστήματα θεραπείας. Αποτέλεσμα της εντατικής έρευνας στο ιδιόκτητο εργαστήριο είναι πρωτοποριακά καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Με σύμμαχο την επιστήμη, τα φυσικά συστατικά υπόκεινται σε βελτίωση και επεξεργασία για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και φιλικότητα προς το δέρμα. Η ανάπτυξη των προϊόντων γίνεται με αυστηρό σεβασμό στην προστασία του φυτικού πλούτου και με απαρέγκλιτη αποχή από πειράματα σε ζώα. Οι πρώτες ύλες των καλλυντικών μας προϊόντων προέρχονται, στο μέτρο του εφικτού, από βιώσιμες βιολογικές καλλιέργειες.

Υπάρχει η δυνατότητα και ηλεκτρονικών αγορών από το www.babor.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 26 Απριλίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 12 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και η εταιρεία καλλυντικών BABOR Cosmetics Hellas, δίνουν τη δυνατότητα σε 12 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από 1 σετ μακιγιάζ χειλιών, σε ανοιξιάτικες μωβ αποχρώσεις, αξίας 54,40€ έκαστο. Δεκτές συμμετοχές έως και την Πέμπτη 26 Απριλίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 12 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 12 αριθμούς από το 1 ως το 4.231(όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 12 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μπέτυ Λάππα

2. Αναστασία Κουμούρα

3. Γιάννης Βελεντζάς

4. Γεωργία Σάκκουλα

5. Μαρία Φασουλάκη

6. Αδαμαντία Γκούσκου

7. Έφη Σακκελλαρίου

8. Μαρία Νίκη Τσονοπούλου

9. Βίκυ Στάμου

10. Κων/να Καραχρήστου

11. Σοφία Καλοπήτα

12. Μαρία Χατζηαναστασίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.