Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Ο μάγος του Οζ" στο Θέατρο Ορφέας (8-9/12)

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Ο μάγος του Οζ" στο Θέατρο Ορφέας (8-9/12)

Το αριστούργημα του Φρανκ Μπάουμ "Ο μάγος του Οζ", μια από τις γνωστότερες παιδικές ιστορίες σε όλο τον κόσμο παρουσιάζεται τη φετινή χρονιά στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Ορφέας, προσκαλώντας τους λιλιπούτειους θεατρόφιλους να την παρακολουθήσουν.

Εάν λοιπόν και το δικό σας παιδάκι θέλετε να ζήσει από κοντά την μαγεία του "Μάγου του Οζ" δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ένας από τους πέντε τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 15:00, από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί και από τους πέντε που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Η υπόθεση του έργου:

Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, και ένας ύμνος στη φιλία και την ομαδικότητα. Ένας κυκλώνας, αρπάζει τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ και τη μεταφέρει από το Κάνσας, στη μαγική χώρα του Οζ. Εκεί γνωρίζει ένα σκιάχτρο που μιλάει, έναν τενεκεδένιο ξυλοκόπο και ένα δειλό λιοντάρι. Στη συγκεκριμένη παράσταση, ο Μάγος του Οζ, είναι ένας αληθινός μάγος.
Ο ΜΑΓΟΣ LUIGELO, που σκοπό έχει να προκαλέσει τις αισθήσεις σας και να αλλάξει την άποψη σας, για το τι είναι αληθινό και τι όχι. Μαγικές στιγμές, ασυναγώνιστα εφφέ, εντυπωσιακές φωτιές, σε μια παράσταση γεμάτη μαγεία, φαντασμαγορικά σκηνικά, αστραφτερά κοστούμια. Μια λαμπρή παράσταση για όλες τις ηλικίες, όπου στόχος της είναι να καταπλήξει, και να απογειώσει μικρούς και μεγάλους, σε ένα μαγικό ταξίδι στη χώρα των ψευδαισθήσεων…

Παίζουν επίσης με αλφαβητική σειρά οι
ΑΓΑΠΗ ΒΑΤΙΑΝΟΥ, ΚΕΛΛΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ,
ΜΑΝΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,
ΑΜΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ (Πρώην Χατζηχρήστου)
Πανεπιστημίου 38-Αθήνα
Τηλ. 210.3604618

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 11 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 15 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ένας από τους πέντε τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 15:00, από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί και από τους πέντε που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 15:00
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 15 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 15 αριθμoύς από το 1 ως το 461 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για το Σάββατο στις 15:00

1. Μαρία Τσουργιάννη

2. Γρηγόρης Φιλιππίδης

3. Θανάσης Ρίζος

4. Ιωάννα Σωτηροπούλου

5. Μαράλ Τομπουλιάν

Για την Κυριακή στις 11:00

6. Στυλιανός Ρακιτζάκης

7. Βέτα Ζηλεμένου

8. Πόπη Κορωνάκη

9. Αικατερίνη Πετρακοπούλου

10. Μαρία Τσιούνη

Για την Κυριακή στις 15:00

11. Σοφία Κρητικού

12. Πέγκυ Οικομάκου

13. Κατερίνα Μαθιουδάκη

14. Βασιλική Δραγκιώτη

15. Ρένα Ζεροπούλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.