- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 2 ανοξείδωτα κυπελάκια & 2 ανοξείδωτα μπιμπερό από το babynest.gr

Το infokids.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.babynest.gr [2]διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν 2 ανοξείδωτα κυπελάκια για νήπια ( 6μ+) και 2 ανοξείδωτα μπιμπερό!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίουμέχρι και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 στις 14.00 μ.μ

Λίγα λόγια για τα προϊόντα
*2-σε-1 ανοξείδωτο παιδικό κυπελάκι
Είναι ασφαλές, πρακτικό και ανθεκτικό και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών+. Ολόκληρη η οικογένεια του Kid BASIX από ανοξείδωτο ατσάλι -το Safe Sippy™, το Safe Starter μπιμπερό ™ και το Safe Sporter ™ – δημιουργήθηκαν ως απάντηση στον αυξανόμενο όγκο των επιστημονικών στοιχείων σχετικά με τους κινδύνους που ενδεχομένως να προκύψουν από διάφορες τοξικές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή πολλών πλαστικών. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Bisphenol A (BPA) είναι το πιο ανησυχητικό στοιχείο των χημικών αυτών ουσιών, αλλά και άλλες χημικές ουσίες που εξετάζονται αυτή τη στιγμή είναι επίσης αιτία ανησυχίας. Το Safe Sippy κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, διότι είναι καθαρό, σταθερό και ανθεκτικό. Επειδή το ανοξείδωτο ατσάλι είναι σταθερό και αδρανές, δεν αλληλεπιδρά με τα τρόφιμα και τα υγρά που έρχεται σε επαφή. Είναι επίσης ένα από τα πιο εύκολα ανακυκλώσιμα υλικά στη γη, κάνοντας το “Safe” σήμα μια έξυπνη και πράσινη επιλογή σε έναν κόσμο που προσπαθεί να μειώσει τα πλαστικά απορρίμματα.
Χαρακτηριστικά:
• Ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.
• Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304 (ειδικά κατασκευασμένο για τη φύλαξη υγρών και φαγητού).
• Χωρίς BPA και Phthalates
• Προστατεύεται από ελαστικό κάλυμμα που λειτουργεί ως θερμονωτικό υλικό διατηρώντας το υγρό στη ίδια θερμοκρασία. Επιπλέον διευκολύνει το παιδί σας να το κρατάει και προστατεύει το κυπελάκι από χτυπήματα.
• Με λαβές για καλύτερο κράτημα οι οποίες αφαιρούνται όταν το παιδί μεγαλώσει.
• Στόμιο που βοηθά το παιδί να πίνει εύκολα χωρίς ταυτόχρονα να καταπίνει μεγάλες ποσότητες.
• Καπάκι για να κρατά το στόμιο καθαρό.
• Κούμπωμα με μικρή σχισμή που μετατρέπει το κυπελάκι σε εκπαιδευτικό για μικρότερα παιδιά.
• Με εσωτερικό καλαμάκι που επιτρέπει στο παιδί (από 10 μηνών και άνω) να μάθει να ρουφάει από το κυπελάκι .
• Ειδική προστατευτική τάπα που μπορείτε να τοποθετήσετε για μη χύνεται το υγρό από το κυπελάκι όταν θέλετε να το μεταφέρεται στην τσάντα σας.
• Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων

*Ανοξείδωτα μπιμπερό organicKidz ™
Τα ανοξείδωτα μπιμπερό organicKidz ™ , προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με την πλειοψηφία των πλαστικών και γυάλινων μπουκαλιών.
Bασικό χαρακτηριστικό τους είναι η αντοχή και η μακροζωία τους. Το ατσάλι είναι ένα μέταλλο αδρανές που είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και δεν αλλοιώνεται όταν εκτίθεται σε ζέστη ή κρύο. Σε αντίθεση με ορισμένα πλαστικά, δεν χρειάζεται πρόσθετες χημικές επεξεργασίες για να αυξήσει την αντοχή του. Επιπλέον, δεν θα σπάσει όταν πέσει ή δεν θα χαραχθεί με την καθημερινή χρήση. Η ανθεκτικότητα του στις γρατζουνιές σημαίνει επίσης ότι τα τρόφιμα ή τα βακτήρια δεν μπορούν να βρουν ένα μέρος για να κρυφτούν, ακόμα και μετά το πλύσιμο.
Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι η πρώτη επιλογή στα νοσοκομεία, τις κουζίνες και τα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων, λόγω της ευκολίας καθαρισμού του. Δεν χρειάζεται ισχυρά χημικά καθαριστικά για να καθαριστεί επομένως δεν φθείρεται από επανειλημμένα πλυσίματα.
Τέλος, το ανοξείδωτο ατσάλι είναι 100% ανακυκλώσιμο προϊόν.
Χαρακτηριστικά
• Καπάκι 60ml για εύκολη μέτρηση
• Χωρίς BPA, PVC και φθαλικές ενώσεις
• Ελαφρύ, πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
• Δεν σπάει και δεν κάνει βαθουλώματα
• Συσκευασμένο σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες με ανακυκλώσιμο χαρτόνι
• Είναι συμβατά με τις θηλές και τα αξεσουάρ πολλών εταιριών

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα babynest.gr  διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 4 νικητές θα κερδίσουν 2 ανοξείδωτα κυπελάκια και 2 ανοξείδωτα μπιμπερό με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του), θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 462 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 νικητές.

=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Σταματία Σταυροπούλου – Μπιπερό
 
2. Ελένη Παπαδοπούλου – Μπιπερό

3. Μαρία Τραγέλλη – κυπελάκι  

4. Ειρήνη Γκοδοσίδου – κυπελάκι