Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 αποκριάτικες στολές, Ιππότη και Μάγου, για αγόρια από το Patini.gr!!

Κερδίστε 2 αποκριάτικες στολές, Ιππότη και Μάγου, για αγόρια από το Patini.gr!!

Το Infokids.gr και το Patini.gr σας χαρίζουν 2 αποκριάτικες στολές για αγόρια!
Η πρώτη, η Στολή Ιππότη, αναφέρεται σε ηλικίες 6-8 ετών και περιλαμβάνει: Χιτώνα – Σπαθί αφρολέξ – Ασπίδα ξύλινη μεσαία – Κάλυμμα κεφαλής, αξίας 41 €.

Η δεύτερη, η Στολή Μάγου, αναφέρεται σε ηλικίες 7-8 ετών (Χρώμα μαύρο) και περιλαμβάνει: Μπέρτα και καπέλο, συνολικής αξίας € 76 ευρώ.

Και τα 2 σύνολα είναι από άριστης ποιότητας υφάσματα, κατασκευασμένα να αντέξουν και το πιο τρελό ξεφάντωμα!

Όπως όλα τα προϊόντα του on line shop Patini.gr, που σκοπό έχουν την προστασία της σωματικής και ψυχικής ασφάλειας του παιδιού. Στο Patini.gr όλα τα προϊόντα έχουν ISO Certified και τηρούν αυστηρό πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Ωρα για Καρναβάλι λοιπόν – αλλά μην ξεχνάμε την ασφάλεια των παιδιών μας. Επιλέγουμε αποκριάτικες στολές και αξεσουάρς, εντυπωσιακά αλλά κυρίως ασφαλή ! Εξάλλου, ακόμα κι αν τελειώσουν οι Απόκριες, οι στολές συνεχίζουν να είναι μέρος του παιχνιδιού τους, που θα φορέσουν ξανά και ξανά!
Στο Patini.gr, ανακαλύπτουμε 48 στολές και αξεσουάρ για παιδιά που αγαπούν τη μεταμφίεση και γονείς που αναζητούν την ποιότητα. Εξάλλου, ο χρόνος μας είναι τόσο περιορισμένος για να τρέχουμε από μαγαζί σε μαγαζί να ψωνίσουμε για τις Απόκριες. Τώρα με ένα click στο Patini.gr, έχουμε μπροστά μας ό,τι πιο μοναδικό υπάρχει – στις πιο συμφέρουσες τιμές! Καλές – χαρούμενες αγορές!

www.patini.gr. 210-6646764, Παπαθανασίου 13, Παιανία 19-002.

Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από τα γραφεία του Patini.gr. Τα δώρα θα αποσταλούν ΔΩΡΕΑΝ μόνο σε νικητές στην επαρχία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το www.Patini.gr χαρίζουν 2 αποκριάτικες στολές για αγόρια διοργανώνοντας διαγωνισμό με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 803 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές μας που θα πάρουν τις στολές είναι:

1. Ευγενία Παναγιώτου

2. Ειρήνη Φουτάκη

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε για τις στολές σας με το www.patini.gr στο τηλ. 210-6646764

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.