Κερδίστε 2 βιβλία των εκδόσεων Ακρίτας «Εγώ η φώκια Μονάχος» και «Εγώ η χελώνα Καρέττα – Καρέττα»

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ακρίτας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της συγγραφέως και δασκάλας με ειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Αντιγόνης Καραγκούνη «Εγώ η φώκια Μονάχος» και «Εγώ η χελώνα Καρέττα – Καρέττα».

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Τα βιβλία «Εγώ η φώκια Μονάχος» και «Εγώ η χελώνα Καρέττα – Καρέττα» απευθύνονται στην πρώτη σχολική ηλικία, είναι παραστατικά εικονογραφημένα και αποσκοπούν να γνωρίσουν στους μικρούς αναγνώστες τις ιδιαιτερότητες των ζώων που κινδυνεύουν. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές οργανώσεις και σύλλογοι που δραστηριοποιούνται για τη προστασία της θαλάσσιας χελώνας Καρέττα- Καρέττα που αγωνίζονται για να της σώσουν από βέβαιο θάνατο. Η μεσογειακή φώκια Μονάχος αποτελεί είδος προς εξαφάνιση και υπάρχει ιδιαίτερη κινητοποίηση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ψαράδων, των τουριστών αλλά και των μαθητών για την ανάγκη διάσωσής της.
Στο τέλος των βιβλίων, οι μικροί αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ασκήσεις και παιχνίδια βασισμένα στα ζώα του βιβλίου.

«Εγώ η φώκια Μονάχος»

Εκδόσεις:Ακρίτας
ISBN: 960-328-054-2
Σελίδες: 30
Τιμή: €7.50

«Εγώ η χελώνα Καρέττα- Καρέττα»

Εκδόσεις: Ακρίτας
ISBN 960-328-051-8
Σελίδες: 30
Tιμή: €8.50

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ακρίτας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της συγγραφέως και δασκάλας με ειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Αντιγόνης Καραγκούνη «Εγώ η φώκια Μονάχος» και «Εγώ η χελώνα Καρέττα – Καρέττα», με δεκτές συμμετοχές από τη Τρίτη 6 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, όπως και με e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 532 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Χριστίνα Τζαλαλή

2. Στέλλα Παπουλίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.