Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 βιβλία των εκδόσεων Susaeta

Κερδίστε 2 βιβλία των εκδόσεων Susaeta

Ο εκδοτικός οίκος Susaeta ξεχωρίζει για τις προσεγμένες και πρωτότυπες παιδικές του εκδόσεις που συνοδεύονται από πλούσια και ποιοτική εικονογράφηση, αποσκοπώντας να καλλιεργήσουν στους μικρούς αναγνώστες την αγάπη για τα βιβλία και την ανάγνωση.

Για τους λιλιπούτειους βιβλιόφιλους, το infokids εξασφάλισε και κληρώνει κατόπιν διαγωνισμού δύο βιβλία των εκδόσεων Susaeta, "Tα αγαπημένα μπαλέτα" ένα βιβλιο-παζλ με CD καθώς και το βιβλίο "Αλφαβήτα, ακούω και μαθαίνω".

Ας γνωρίσουμε τα βιβλία:

Συγγραφέας: Lorelei Vashti Waite
ISBN: 978-960-98747-2-4
Σελίδες: 12
Τιμή: 14,70 €

Ανακάλυψε τον παραμυθένιο κόσμο του μπαλέτου μέσα από αυτό το μαγευτικό βιβλίο-παζλ. Γνώρισε τέσσερα από τα διασημότερα κλασικά έργα για μπαλέτο, τον Καρυοθραύστη, τη Λίμνη των Κύκνων, την Ωραία Κοιμωμένη και την Κοππέλια, και ένωσε τα κομμάτια των παζλ για να ζωντανέψεις τις περίφημες παραστάσεις! Στο CD θα βρεις τα πιο αγαπημένα κλασικά κομμάτια, που θα σε ταξιδέψουν στον ονειρικό κόσμο του μπαλέτου.


ISBN: 978-960-502-050-7
Σελίδες: 14
Εξώφυλλο: Χαρτονέ
Τιμή: 17,99 €

Παρατήρησε τις εικόνες κάθε γράμματος της αλφαβήτας και πίεσε το αντίστοιχο κουμπί για να ακούσεις τις λέξεις, καθώς και άλλους χαρούμενους ήχους!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Για τους λιλιπούτειους βιβλιόφιλους, το infokids εξασφάλισε και κληρώνει κατόπιν διαγωνισμού δύο βιβλία των εκδόσεων Susaeta, "Tα αγαπημένα μπαλέτα" ένα βιβλιο-παζλ με CD καθώς και το βιβλίο "Αλφαβήτα, ακούω και μαθαίνω".
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 1.012 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Άννα Ντούνη

2. Βασίλης Ζαρκάδας

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.