Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 βιβλιοπάζλ για γνώση και διασκέδαση από τις εκδόσεις Σαββάλας

Κερδίστε 2 βιβλιοπάζλ για γνώση και διασκέδαση από τις εκδόσεις Σαββάλας

Το infokids.gr σάς καλεί να μπείτε στην κλήρωση προκειμένου να κερδίσετε 2 βιβλιοπάζλ για γνώση και διασκέδαση μικρών, αλλά και μεγάλων από τις εκδόσεις Σαββάλας.
Ας δούμε τα βιβλία:

Ταξιδεύω στην ΕλλάδαΤαξιδεύω στην Ελλάδα!

Κάθε γωνιά της πατρίδας µας είναι γεµάτη εκπλήξεις. Αρχαιολογικοί τόποι, κάστρα και µοναστήρια αποτελούν σηµάδια µιας ιστορίας χρόνων και ενός µεγαλειώδους πολιτισµού. Με κάθε κοµµάτι των παζλ τα παιδιά µαθαίνουν καινούρια στοιχεία για την πατρίδα µας. Όλοι οι νοµοί µε τον πληθυσµό και τις πρωτεύουσές τους, όλα τα σηµαντικά αρχαιολογικά και ιστορικά µνηµεία βρίσκονται στο βιβλιοπαζλ αυτό.

Μαθαίνω την πατρίδα µου!


Με κάθε κοµµάτι των παζλ τα παιδιά µαθαίνουν καινούρια στοι-
χεία για την ελληνική φύση: βουνά, ποτάµια, σπήλαια, ε-
θνικοί δρυµοί που αξίζει να επισκεφθούν και ζώα χαρακτη-
ριστικά της κάθε περιοχής.

Εκδόσεις Σαββάλας

Σειρά: Βιβλιοπαζλ Για Γνώση Και Διασκέδαση

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σάς καλεί να μπείτε στην κλήρωση προκειμένου να κερδίσετε 2 βιβλιοπάζλ για γνώση και διασκέδαση μικρών, αλλά και μεγάλων από τις εκδόσεις Σαββάλας.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 838 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι

1. Κλαίρη Γιαννέλη

2. Ευάγγελος Κουκάρας

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.