Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τυχερός Στρατιώτης» στο Θέατρο Πόρτα

Το infokids.gr και ο θίασος του Θεάτρου Μικρή Πόρτα προσφέρουν σε 2 τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Τυχερός Στρατιώτης» για τις 6/01/11 και ώρα 15:00.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ο «Τυχερός Στρατιώτης» που έχει σαν αφετηρία ένα λαϊκό παραμύθι από τη Ρωσία είναι η νέα φιλόδοξη παραγωγή της Μικρής Πόρτας που συμπληρώνει 39 χρόνια αδιάλειπτης δημιουργίας.
Πρόκειται για ένα παραμύθι του οποίου μια παραλλαγμένη εκδοχή ενέπνευσε, μεταξύ άλλων, τον Ιγκόρ Στραβίνσκι να συνθέσει ένα διάσημο πια μουσικό και χορευτικό θέαμα την «Ιστορία του στρατιώτη».
Είναι χαρακτηριστικό ότι πολύ μετά τον Στραβίνσκι το θέμα του μύθου χρησιμοποιήθηκε από τον Jim Henson, δημιουργό της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς Muppet Show, σε μια αναπάντεχη εκδοχή σκηνοθετημένη από τον γνωστό σκηνοθέτη Άντονι Μιγκέλα.
Η επιρροή του δεν είναι τυχαία ιδιαίτερα στον κόσμο και στην εποχή που ζούμε. Αφηγείται την πορεία ενός απλού ανθρώπου που με οδηγό την τύχη και την εξυπνάδα κατακτά ύπατα αξιώματα και πλούτη αλλά γρήγορα χάνει το μέτρο. Η μέθη της εξουσίας και της δύναμης τον κυριεύουν τόσο που πιστεύει ότι μπορεί να υποτάξει τους πάντες και τα πάντα ακόμα και τον θάνατο. Και τότε…
Εικόνες πολύχρωμες και διασκεδαστικές εναλλάσσονται με στιγμές ποιητικές και ατμοσφαιρικές σε μια παράσταση όπου μια κούκλα γίνεται συμπρωταγωνιστής και εμπνέει τους ηθοποιούς ενός εξαιρετικού θιάσου που τον αποτελούν : η Άννα Μάσχα, ο Αργύρης Ξάφης, ο Κώστας Μπερικόπουλος, η Άννα Καλαϊτζίδου, ο Σωκράτης Πατσίκας και ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου.

Το κείμενο είναι της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου, ο οποίος έχει και την ευθύνη της σκηνοθεσίας.
Σκηνικά- κοστούμια : Ελλη Παπαγεωργακοπούλου
Μουσική : Κορνήλιος Σελαμσής,
Κίνηση : Χρήστος Παπαδόπουλος
Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου, Δήμητρα Αλουτζανίδου, Μαρία Λαζαρίδου
Κούκλες : Φαίη Τσίτου
Βοηθός σκηνοθέτης : Τάσος Αγγελόπουλος

Παραστάσεις : Σάββατο 3:00 μ.μ , Κυριακή 11:00πμ & 3:00μ.μ
Γενική είσοδος : € 16

Θέατρο Πόρτα: Μεσογείων 59. Αθήνα, Τηλ: +302107780518 και http://www.portatheatre.gr/

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τους συντελεστές του θεάτρου “Μικρή Πόρτα” διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου στις 15:00.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 302 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.
=================================================================

=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Δήμητρα Παπαγιαννοπούλου
2. Δέσποινα Καραμάνου

Παρακαλούνται οι νικητές να επιβεβαιώσουν την έλευσή τους στο τηλ. 2107780518

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.