Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η ωραία κοιμωμένη" στο Μέγαρο Μουσικής (15/12)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η ωραία κοιμωμένη" στο Μέγαρο Μουσικής (15/12)

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει για τα φετινά Χριστούγεννα το κλασικό έργο του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι «Η ωραία κοιμωμένη» για 22 παραστάσεις με τα μεγαλύτερα αστέρια του κλασικού χορού, στις 14-30 Δεκεμβρίου για τις απογευματινές και βραδινές παραστάσεις. Η ομορφότερη ιστορία αγάπης, η αποθέωση του κλασικού μπαλέτου, ‘Η Ωραία Κοιμωμένη’ με την αξεπέραστη χορογραφία του Μαριούς Πετιπά και με τις χορογραφικές παρεμβάσεις του διευθυντή του Μπαλέτου του Κρεμλίνου και εμπνευσμένου χορογράφου Αντρέι Πετρόφ, παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής σε 22 παραστάσεις που θα λαμπρύνουν τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Χορεύουν σολίστ και το μπαλέτο της Όπερας του Κρεμλίνου.

Το infokids εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν διαγωνισμού σε δύο τυχερούς αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Η ωραία Κοιμωμένη" το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα.

H υπόθεση
Ο βασιλιάς Φλορεστάν και η βασίλισσα κάλεσαν όλες τις νεράιδες και τις μάγισσες να γίνουν νονές στα βαφτίσια της κόρης τους, πριγκίπισσας Αυγής. Ο τελετάρχης όμως ξέχασε τη μάγισσα Καραμπός. Την ώρα της βάφτισης, κι ενώ οι νεράιδες προσφέρουν τα μαγικά τους δώρα στο μωρό, η Καραμπός φτάνει πολύ θυμωμένη και καταριέται την Αυγή να πεθάνει πριν καν ενηλικιωθεί: θα τρυπήσει το δάχτυλό της μ’ ένα αδράχτι κι αυτό θα την οδηγήσει στο θάνατο. Ενώ όλο το παλάτι παρακαλεί την Καραμπός να πάρει πίσω την κατάρα, επεμβαίνει η καλή νεράιδα Πασχαλιά, που δεν έχει ακόμη δώσει τη δική της ευχή και αλλάζει την κατάρα της Καραμπός: Η Αυγή δεν θα πεθάνει, αλλά θα πέσει σε βαθύ ύπνο...

Πληροφορίες εισιτηρίων

Απογευματινές παραστάσεις: 25 €, 40 €, 50 €, 65 €
Φοιτητικά-Παιδικά: 50% επί της τιμής κάθε ζώνης
Άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, Πολύτεκνοι : 12 €
Βραδυνές Παραστάσεις: 35 €, 50 €, 60 € , 75 €
Φοιτητικά-Παιδικά: 50% επί της τιμής κάθε ζώνης
Άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, Πολύτεκνοι : 14 €
Αγορά Εισιτηρίων: στα Ταμείο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη
Ομήρου 8. Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 16:00) και Ομήρου 8

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη 1,
Αθήνα, 302107282333

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    Το infokids εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν διαγωνισμού σε δύο τυχερούς αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Η ωραία Κοιμωμένη" το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 443 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δημήτρης Ρήγας

2. Νικολέτα Πετράσκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.