Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Πινόκιο" στο Θέατρο Ανατολή (19/1)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Πινόκιο" στο Θέατρο Ανατολή (19/1)

Το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων, ο «Πινόκιο» παρουσιάζεται σε μορφή κουκλοθεάτρου στο Θέατρο Ανατολή.Το έργο ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κατερίνας Σαββοπούλου. Η μουσική και η ηχητική κάλυψη είναι του Γιώργου Αναστούλη. Οι συντελεστές της παράστασης είναι επαγγελματίες ηθοποιοί και το έργο μας είναι μουσικά επενδυμένο, διαθέτει σκηνικά και κουκλοθίασο δημιουργημένο με ιδιαίτερη αισθητική μέριμνα.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε από κοντά την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο Πινόκιο" το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο Ανατολή.

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι κούκλες που ζωντανεύουν ολόκληρο το παραμύθι, όπου δίνεται έμφαση στο νόημα της πνευματικής εξέλιξης ενός όντος και στις περιπέτειες που αυτό περνά μέχρι να φτάσει στην ενηλικίωσή του.
Γιαυτό και ο Πινόκιο σκιαγραφείται με τρυφερότητα ως ένα παιδί που σφάλει απο άγνοια, μεταμορφώνεται ωστόσο σε ένα υπέροχο πλάσμα.

Συντελεστές:

Το έργο ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κατερίνας Σαββοπούλου. Η μουσική και η ηχητική κάλυψη είναι του Γιώργου Αναστούλη.
Παίζουν η Κατερίνα Σαββοπούλου, η Χρύσα Μαυραντζά και

κάθε Σάββατο και ώρα 6 μ. μ.

Γενική είσοδος € 5.

Θέατρο Ανατολή,
Κοριτσάς 8 – έναντι Προφήτη Ηλία – Πυλαία,
2310 322.094)

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 11:30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε από κοντά την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο Πινόκιο" το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο Ανατολή
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 342 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Σωκράτης Ντίνος

2. Γιώργος Αηδονίδης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.