Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Παραμυθά στο Δαναό (29/12)

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε 1 από τις 2 διπλές προσκλήσεις για μια παραμυθένια παράσταση του αγαπημένου Παραμυθά, που σας προσφέρει το infokids.gr σε συνεργασία με τον κινηματογράφο Δαναό.

Ποιος δεν θυμάται τον Νίκο Πιλάβιο στην αγαπημένη εκπομπή των παιδικών μας χρόνων; Ποιος τριαντάρης και βάλε μπορεί να ξεχάσει τον αξιολάτρευτο παππού που όταν φορούσε το μαγικό γιλέκο του μπορούσε να πετάξει και να μιλήσει με τα ζώα, τα φυτά και τα πράγματα;

Φέτος ο κινηματογράφος Δαναός έχει ετοιμάσει τη δική του παραμυθένια γωνιά και φιλοξενεί με μεγάλη χαρά τον Νίκο Πιλάβιο, για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.

Ο “Παραμυθάς” θα φορέσει το μαγικό του γιλέκο και θα πετάξει πάνω από την πόλη για να φτάσει γρήγορα-γρήγορα στην αίθουσα του Δαναού, όπου για πρώτη φορά θα ζωντανέψουν ξανά οι πιο τρυφερές παιδικές αναμνήσεις των μεγάλων.

Τις ιστορίες του Παραμυθά ντύνουν οι ευαίσθητες μελωδίες της Μαριέττας Φαφούτη, οι ζωγραφιές που σχεδιάζει το αόρατο μολύβι του είναι της Στεφανίας Ταπτά, ενώ την σκηνοθεσία των παραστάσεων επιμελείται ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Πιλάβιος.

Παραστάσεις: 26 Δεκεμβρίου – 12:00 , 27,29,30 Δεκεμβρίου – 16:00

Τιμή Εισιτηρίου: 9€

Πού: Κινηματογράφος Δαναός, Λεωφ. Κηφισίας 109, Πανόρμου

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 11.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και ο κινηματογράφος Δαναός σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του γνωστού Παραμυθά Νίκου Πιλάβιου στο Δαναό. Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 468 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Μαρίνογλου

2. Μαρία Χριστοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.