Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Φεγγαρόσουπα" στο Θέατρο Αλκμήνη (7/4)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Φεγγαρόσουπα" στο Θέατρο Αλκμήνη (7/4)

Τo infokids δίνει τη δυνατότητα σε 2 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την κουκλοθεατρική παράσταση "Φεγγαρόσουπα" το Σάββατο 7 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Θέατρο Αλκμήνη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο πονηρός μάγος Λοπωδύτ ανακατεύει στο τσουκάλι του μια θαυματουργή Φεγγαρόσουπα! Όμως τα ξόρκια του είναι μπαγιάτικα και τα μαγικά του δεν πιάνουν…
Ο πιστός βοηθός του είναι πάντα δίπλα του και κάνει ένα σωρό γκάφες! Κάπως έτσι περνάει ο καιρός μέχρι τη στιγμή που δύο μικρά, παράξενα πλάσματα μπλέκονται στα πόδια του… Άραγε θα καταφέρουν να μεταμορφωθούν πίνοντας τη μαγική Φεγγαρόσουπα…; Θα καταφέρουν να γίνουν όπως οι άλλοι για να αποκτήσουν φίλους…; Μια παράσταση που θα δώσει στα παιδιά το ερέθισμα να σκεφτούν ότι η μοναδικότητα του καθενός είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός!
Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την ομάδα Κοκου-μουκλό το 2005. Από τότε το τσουκάλι του μάγου άναψε σε πολλά μέρη και η σούπα κόχλασε σε θέατρα, φεστιβάλ, σχολεία. Πρόκειται για μια παράσταση-σημείο αναφοράς για την ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια παρουσιαζόταν με μεγάλη επιτυχία, όπως φανέρωναν στο τέλος κάθε παράστασης τα πρόσωπα των μικρών και μεγαλύτερων φίλων του κουκλοθεάτρου.

Κούκλες – σκηνικά: ομάδα Κοκου-Μουκλό
Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Χρήστος Αυτσίδης
Μουσική Σοφία: Ταμβακοπούλου
Φωτισμοί Γιάννης: Νερουλίδης

Η ιστορία κυκλοφορεί σε βιβλίο και c.d από τις εκδόσεις Πατάκη σε επιμέλεια του Φίλιππου Μανδηλαρά.

Πού: Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Κ. Πετράλωνα
Πότε: Από Σάββατο 14 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο απόγευμα στις 17.00, τελευταία παράσταση Σάββατο 7 Απριλίου
Πληροφορίες – κρατήσεις στο 6937126015 – 210.9532236
Είσοδος 10€ – ομαδικά, πολυτέκνων 7€

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 6 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Τo infokids δίνει τη δυνατότητα σε 2 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την κουκλοθεατρική παράσταση "Φεγγαρόσουπα" το Σάββατο 7 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Θέατρο Αλκμήνη.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 738 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Φιλιππιάς Πασσά

2. Έλενα Δελάνη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.