Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 επιχρυσωμένα βραχιολάκια μαιευτηρίου από το Shine4ever.gr!

Κερδίστε 2 επιχρυσωμένα βραχιολάκια μαιευτηρίου από το Shine4ever.gr!

Θέλοντας να εγκαινιάσουμε την νέα μας εφαρμογή "Υπολογιστής τοκετού" αποφασίσαμε να κάνουμε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για τις μέλλουσες μανούλες που κυοφορούν το μωράκι τους και ανυπομονούν να το σφίξουν στην αγκαλίτσα τους.

Το online shop Shine4ever.gr – Αστραφτερές Αναμνήσεις, που ειδικεύεται στο να «ντύνει» πράγματα που αγαπάμε με γυαλιστερά μέταλλα, πολύτιμα, όπως ασήμι 999° και επιχρύσωση 24Κ, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα από τα 2 επιχρυσωμένα βραχιολάκια μαιευτηρίου! Οι 2 νικητές θα πρέπει να αποστείλουν το βραχιολάκι του μαιευτηρίου στο Shine4ever.gr, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες. Κατόπιν θα τους επιστραφεί "ντυμένο".

Τι είναι τα επιχρυσωμένα βραχιολάκια μαιευτηρίου;

Επειδή είναι ωραίο να μπορείς να κρατάς για πάντα μια ανάμνηση «αστραφτερή» στο χρόνο, κι όλοι έχουμε την ανάγκη να συμπορευόμαστε με αντικείμενα που κάποτε έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας, το Shine4ever.gr – Αστραφτερές Αναμνήσεις, εμπνεύστηκε την τεχνοτροπία να «ντύνει» με μέταλλο το βραχιολάκι που φοράει το νεογέννητο μωρό μας στο μαιευτήριο!Το συγκεκριμένο ενθύμιο μπορεί να γίνει επάργυρο, επίχρυσο ή με ασήμι, και να τοποθετηθεί πάνω σε βάση Plexiglas. Tο Shine4ever.gr – Αστραφτερές Αναμνήσεις, όμως μπορεί να ντύσει και το βραχιολάκι της μαμάς!
Και στα 2 βραχιολάκια (μαιευτηρίου και μαμάς) μπορεί να χαραχθεί πάνω το όνομα! Ντύστε τώρα κι εσείς τις αναμνήσεις σας και κρατήστε τις ενθύμιο για πάντα! Πιπίλες, παπουτσάκια, κουδουνίστρες και σχεδόν όλα όσα αγαπάτε μπορούν με αυτή τη μέθοδο να μείνουν αναλλοίωτα από το χρόνο, αστραφτερά ενθύμια! Επίσης, στο Shine4ever.gr – Αστραφτερές Αναμνήσεις, μπορείτε να βρείτε μοναδικά βαπτιστικά, φτιαγμένα με πολύ αγάπη!

Δείτε όλα τα υπέροχα έργα του Shine4ever.gr – Αστραφτερές Αναμνήσεις, στο Shine4ever.gr αλλά και στη σελίδα του στο Facebook: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=404390306256481&set=a.310608698967976.86823.130736330288548&type=3&theater#!/shine4ever.gr?fref=ts.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το online shop Shine4ever.gr – Αστραφτερές Αναμνήσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα από τα 2 επίχρυσα βραχιολάκια μαιευτηρίου!
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 812 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

1. Βιργινία Ζηκίδου

2. Ελένη Χαμλατζίογλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.